Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Чмокі Vilija Smarhon`
Normal Tactiek вышша лига
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Barbashynski met een snelle inworp. Stronach is nu in balbezit. Stronach geeft een hoge lob. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barbashynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbashynski met een sublieme pass. Africano is nu in balbezit. Africano haalt uit met een fantastische trap. Zaniatovich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redlinger geeft de bal voor. Zaniatovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Africano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:1

10e minuut.
Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stronach met een sublieme pass. Africano rent richting de bal. Africano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:2

20e minuut.
Barbashynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbashynski passt de bal zonder na te denken. Starastsenka rent richting de bal. Starastsenka geeft een hoge lob. Redlinger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:3

21e minuut.
Africano geeft de bal voor. Bus`ko rent richting de bal. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Zaniatovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:4

23e minuut.
Africano passt de bal met de wreef. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Tolchykau probeert de bal aan de voet te houden. Zaniatovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:5

25e minuut.
Inworp. Barbashynski met een snelle inworp. Stronach met een sublieme pass. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:6

27e minuut.
Tolchykau speelt de bal door. Karatkevicz is nu in balbezit. Starastsenka verovert de bal door een tackle van achteren. Africano is nu in balbezit. Africano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:7

31e minuut.
Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger passt de bal in één keer door. Africano rent richting de bal. Africano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:8

32e minuut.
Minevich geeft een hoge lob. Inworp. Barbashynski met de inworp. Africano is nu in balbezit. Africano geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:9

35e minuut.
Redlinger is nu in balbezit. Redlinger speelt de bal door. Tolchykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano verovert de bal door een tackle van achteren. Africano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:10

36e minuut.
Stronach rent richting de bal. Stronach passt de bal in één keer door. Africano heeft problemen om de bal te vangen. Africano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tolchykau de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaniatovich speelt de bal door. Stronach is nu in balbezit. Stronach passt de bal in één keer door. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel. Zaniatovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samuschyk zal de hoekschop nemen. Africano maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaniatovich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:11

38e minuut.
Sidarchuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raskazau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Africano rent richting de bal. Africano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zaniatovich met een harde bal richting middenveld. Samuschyk kopt de bal weg. Redlinger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Africano de bal. Africano schiet op doel. Zaniatovich bokst de bal weg.

40e minuut.
Bus`ko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samuschyk met een snelle inworp. Redlinger heeft problemen om de bal te vangen. Redlinger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Redlinger kopt de bal weg. Stronach probeert naar een medespeler te passen. Minevich heeft problemen om de bal te vangen. Africano rent richting de bal. Africano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Samuschyk geeft een lange en hoge pass. Redlinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano haalt uit met een fantastische trap. Tolchykau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barbashynski zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Чмокі 87%, Vilija Smarhon` 13%.
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:11

46e minuut.
Juhász komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Raskazau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stronach. Stronach krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Zhytul` heeft problemen om de bal te vangen. Zhytul` geeft de bal voor. Barbashynski kopt de bal weg. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Stronach speelt de bal door. Samuschyk geeft de bal voor. Juhász kopt de bal weg. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Starastsenka met een sublieme pass. Barbashynski heeft problemen om de bal te vangen. Barbashynski probeert naar een medespeler te passen. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:12

53e minuut.
Stronach kopt de bal weg. Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bus`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Zaniatovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:13

56e minuut.
Juhász passt de bal in één keer door. Zaniatovich met een sublieme pass. Samuschyk kopt de bal weg. Redlinger rent richting de bal. Redlinger geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Redlinger heeft problemen om de bal te vangen. Bus`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:14

64e minuut.
Juhász rent richting de bal. Redlinger rent richting de bal. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. Zaniatovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:15

67e minuut.
Redlinger geeft de bal voor. Karatkevicz kopt de bal weg. Samuschyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuschyk geeft een lange en hoge pass. Juhász maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaniatovich bokst de bal weg.

69e minuut.
Stronach met een sublieme pass. Barbashynski rent richting de bal. Barbashynski met een sublieme pass. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Zaniatovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Loktseu speelt de bal door. Stronach rent richting de bal. Stronach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Juhász de bal. Juhász geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Barbashynski passt de bal met de wreef. Samuschyk speelt de bal door. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Zaniatovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:16

75e minuut.
Samuschyk kopt de bal weg. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger met een sublieme pass. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:17

79e minuut.
Samuschyk kopt de bal weg. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Tolchykau probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:18

82e minuut.
Samuschyk speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász probeert naar een medespeler te passen. Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Starastsenka is nu in balbezit. Starastsenka passt de bal in één keer door. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel. Tolchykau probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zaniatovich speelt de bal door. Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stronach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Juhász de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Чмокі 82%, Vilija Smarhon` 18%.
Зялёныя Чмокі - Vilija Smarhon` 0:18