Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manheat United FC Barçalona.
Normal Tactiek 433 new
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Cansai is nu in balbezit. Harbir is nu in balbezit. Cansai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - FC Barçalona. 1:0

29e minuut.
Kavi rent richting de bal. Kavi probeert naar een medespeler te passen. Semerkant bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu onderschept slim de pass. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. Shrivastava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baldeepsingh bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa onderschept slim de pass. Alexa schiet op doel. Shrivastava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manheat United - FC Barçalona. 1:1

32e minuut.
Vikrant speelt de bal door. Shvetank probeert naar een medespeler te passen. Kavi is nu in balbezit. Kavi draait met de bal, schiet en ... Semerkant probeert de bal aan de voet te houden. Shrivastava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baldeepsingh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - FC Barçalona. 1:2

43e minuut.
Dua passt de bal in één keer door. Sreeram bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu onderschept slim de pass. Kavi is nu in balbezit. Kavi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - FC Barçalona. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manheat United 61%, FC Barçalona. 39%.
Manheat United - FC Barçalona. 1:3

47e minuut.
Dua rent richting de bal. Klungelig pakt Shvetank de bal. Shvetank speelt de bal door. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - FC Barçalona. 1:4

50e minuut.
Doeltrap. Mithil komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Shrivastava probeert naar een medespeler te passen. Kavi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vikrant de bal. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aseem geeft een hoge lob. Alexa rent richting de bal. Alexa passt de bal met de wreef. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Shrivastava bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sita komt het veld opgelopen. Mani komt het veld opgelopen. Ferron komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mithil met een sublieme pass. Daar is Kavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavi met een sublieme pass. Sivaramakrishnan is nu in balbezit. Sivaramakrishnan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - FC Barçalona. 1:5

78e minuut.
Sivaramakrishnan verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaramakrishnan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferron de bal. Ferron schiet op doel. Shrivastava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - FC Barçalona. 1:6

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sudevi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manheat United 65%, FC Barçalona. 35%.
Manheat United - FC Barçalona. 1:6