Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SHEFFIELD CITY Stevens CPR
Normal Tactiek 442Flat
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 36.1
average Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Rogala onderschept slim de pass. Rogala passt de bal met de wreef. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti geeft een hoge lob. Carnevale springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Carnevale onderschept slim de pass. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła passt de bal zonder na te denken. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:1

11e minuut.
Owiti speelt de bal door. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal in één keer door. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Owiti geeft een lange en hoge pass. Chethan rent richting de bal. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła schiet op doel. Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:2

21e minuut.
Doi passt de bal in één keer door. Owiti is nu in balbezit. Owiti passt de bal zonder na te denken. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Manik met een harde bal richting middenveld. Balient kopt de bal weg. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:3

26e minuut.
Subbarayudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayudu passt de bal zonder na te denken. Jagadeep probeert de bal aan de voet te houden. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła passt de bal zonder na te denken. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Chethan geeft een lange en hoge pass. Rogala heeft problemen om de bal te vangen. Vandita rent richting de bal. Rogala verovert de bal door een tackle van achteren. Rogala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gurbux geeft een hoge lob. Masnaghetti probeert naar een medespeler te passen. Subbarayudu heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Malhotra kopt de bal weg. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti passt de bal in één keer door. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Doi passt de bal zonder na te denken. Oguro geeft een lange en hoge pass. Carnevale geeft de bal voor. Brygoła maakt een snoekduik en kopt de bal. Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:4

45e minuut.
Carnevale kopt de bal weg. Masnaghetti is nu in balbezit. Masnaghetti passt de bal in één keer door. Carnevale rent richting de bal. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 71%, Stevens CPR 29%.
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:4

49e minuut.
Ghei rent richting de bal. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła passt de bal in één keer door. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:5

49e minuut.
Syam bereikt de bal nog maar net als eerste. Syam probeert naar een medespeler te passen. Trikha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manik probeert naar een medespeler te passen. Balient kopt de bal weg. Daar is Carnevale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Owiti probeert naar een medespeler te passen. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal in één keer door. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Brygoła de bal. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi passt de bal in één keer door. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Owiti met de inworp. Carnevale geeft de bal voor. Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Carnevale passt de bal met de wreef. Chethan rent richting de bal. Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła schiet op doel. Manik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:6

63e minuut.
Chethan geeft een hoge lob. Inworp. Masnaghetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brygoła heeft problemen om de bal te vangen. Brygoła geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carnevale is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:7

67e minuut.
Carnevale haalt uit met een fantastische trap. Subbarayudu met een sublieme pass. Klungelig pakt Jagadeep de bal. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Doi speelt de bal door. Owiti is nu in balbezit. Owiti met een sublieme pass. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. Manik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:8

70e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Owiti passt de bal zonder na te denken. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:9

84e minuut.
Balient passt de bal zonder na te denken. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brygoła de bal. Brygoła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogala met de inworp. Masnaghetti is nu in balbezit. Masnaghetti geeft een hoge lob. Carnevale maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 81%, Stevens CPR 19%.
SHEFFIELD CITY - Stevens CPR 0:10