Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:29
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: F.C Zver Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3097
F.C Zver Bney Sharmit
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 39
matig Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Vervaecke rent richting de bal. Nusbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nusbaum passt de bal zonder na te denken. Levinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Waser rent richting de bal. Israel rent richting de bal. Israel passt de bal met de wreef. Hagi is nu in balbezit. Hagi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:1

10e minuut.
Waser rent richting de bal. Revivo is nu in balbezit. Waser onderschept slim de pass. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:2

16e minuut.
Botezan speelt de bal door. Israel is nu in balbezit. Waser rent richting de bal. Waser schiet op doel. Kol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:3

23e minuut.
Koaz kopt de bal weg. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov passt de bal in één keer door. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:4

30e minuut.
Vilner geeft een hoge lob. Süleymanov geeft een lange en hoge pass. Waser kopt de bal weg. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:5

30e minuut.
Nusbaum heeft problemen om de bal te vangen. Israel rent richting de bal. Revivo rent richting de bal. Israel verovert de bal door een tackle van achteren. Israel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:6

33e minuut.
Hagi kan de bal niet met de borst controleren. Hagi speelt de bal door. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Revivo speelt de bal door. Daar is Eliahu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi verovert de bal door een tackle van achteren. Israel is nu in balbezit. Israel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Zver 69%, Bney Sharmit 31%.
F.C Zver - Bney Sharmit 0:7

49e minuut.
Revivo is nu in balbezit. Yaakov onderschept slim de pass. Israel is nu in balbezit. Israel draait met de bal, schiet en ... Kol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:8

54e minuut.
Yaakov kopt de bal weg. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:9

58e minuut.
Hagi rent richting de bal. Israel is nu in balbezit. Israel passt de bal in één keer door. Waser rent richting de bal. Waser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Botezan met een sublieme pass. Süleymanov is nu in balbezit. Koaz begaat een overtreding. Koaz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yaakov rent richting de bal. Yaakov met een sublieme pass. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Srur de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Israel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Koaz probeert naar een medespeler te passen. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinski speelt de bal door. Süleymanov rent richting de bal. Süleymanov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:10

74e minuut.
Ishon met een sublieme pass. Jobe heeft problemen om de bal te vangen. Nusbaum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jobe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaakov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eliahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov onderschept slim de pass. Yaakov passt de bal in één keer door. Waser is nu in balbezit. Waser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Bney Sharmit 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Zver 63%, Bney Sharmit 37%.
F.C Zver - Bney Sharmit 0:11