Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:29
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: Milano901 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3053
Milano901 FCBJ
352 Tactiek 442
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 43
weak Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak passt de bal in één keer door. Hefer is nu in balbezit. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krispis rent richting de bal. Leblond onderschept slim de pass. Leblond met een sublieme pass. Pielesiak controleert de bal met de borst. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 0:1

9e minuut.
Pielesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorgan probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Leblond met een snelle inworp. Ishtoyan speelt de bal door. Leblond geeft een lange en hoge pass. Pielesiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bounfeld probeert naar een medespeler te passen. Shalit is nu in balbezit. Shalit haalt uit met een fantastische trap. Del Giovane probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milano901 - FCBJ 1:1

25e minuut.
Ishtoyan speelt de bal door. Pielesiak is nu in balbezit. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... Albert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:2

32e minuut.
Halika speelt de bal door. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Albert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:3

34e minuut.
Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk met een sublieme pass. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Albert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:4

35e minuut.
Buchbut geeft een lange en hoge pass. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Walendziuk de bal. Walendziuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Albert met een sublieme pass. Halika kopt de bal weg. Halperin probeert de bal aan de voet te houden. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak schiet op doel. Albert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Turecki geeft een hoge lob. Pielesiak met een sublieme pass. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk schiet op doel. Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:5

41e minuut.
Ourdouillie controleert de bal met de borst. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Walendziuk heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hodorov heeft problemen om de bal te vangen. Halika speelt de bal door. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk passt de bal zonder na te denken. Pielesiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano901 72%, FCBJ 28%.
Milano901 - FCBJ 1:6

50e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Halika probeert naar een medespeler te passen. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap. Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:7

52e minuut.
Inworp. Gorgan met een snelle inworp. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak geeft een hoge lob. Walendziuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Turecki rent richting de bal. Turecki met een sublieme pass. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:8

61e minuut.
Del Giovane verovert de bal door een tackle van achteren. Shapira onderschept slim de pass. Shapira speelt de bal door. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan passt de bal zonder na te denken. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Albert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:9

72e minuut.
Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan geeft een lange en hoge pass. Hodorov heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Turecki kopt de bal weg. Halika rent richting de bal. Halika geeft de bal voor. Leblond rent richting de bal. Leblond geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan geeft een hoge lob. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Albert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:10

78e minuut.
Halika met een sublieme pass. Gorgan geeft de bal voor. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap. Albert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - FCBJ 1:11

81e minuut.
Albert speelt de bal door. Daar is Halika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halika met een sublieme pass. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan passt de bal zonder na te denken. Halika is nu in balbezit. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ourdouillie kopt de bal weg. Klungelig pakt Gorgan de bal. Gorgan speelt de bal door. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... Albert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano901 73%, FCBJ 27%.
Milano901 - FCBJ 1:11