Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Automatiques Sculpteurs Honnêtes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
MWelter bereikt de bal nog maar net als eerste. MWelter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chazot de bal. Rasquin is nu in balbezit. Rasquin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MWelter met een snelle inworp. Schuster probeert naar een medespeler te passen. Rasquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquin draait met de bal, schiet en ... Fiedler bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mangers met een sublieme pass. Schuster is nu in balbezit. Fanelli onderschept slim de pass. Fanelli draait met de bal, schiet en ... Moes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - Sculpteurs Honnêtes 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MWelter bereikt de bal nog maar net als eerste. MWelter geeft een hoge lob. Rasquin maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiedler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Collomb geeft een lange en hoge pass. Graff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adames. Graff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schuster zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster passt de bal met de wreef. Donckels is nu in balbezit. Urbany onderschept slim de pass. Urbany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Automatiques 49%, Sculpteurs Honnêtes 51%.
Chasseurs Automatiques - Sculpteurs Honnêtes 0:1

54e minuut.
Granjon speelt de bal door. Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanzo geeft een lange en hoge pass. Urbany rent richting de bal. Urbany schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - Sculpteurs Honnêtes 0:2

70e minuut.
Chazot passt de bal in één keer door. Adames is nu in balbezit. Adames probeert naar een medespeler te passen. Rasquin is nu in balbezit. Rasquin schiet op doel. Fiedler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Automatiques 44%, Sculpteurs Honnêtes 56%.
Chasseurs Automatiques - Sculpteurs Honnêtes 0:2