Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auslänner Ambassadeurs Incroyables
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Melo rent richting de bal. Jonas onderschept slim de pass. Jonas met een sublieme pass. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Troeller met een snelle inworp. Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois geeft een lange en hoge pass. Hieff rent richting de bal. Hieff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Auslänner - Ambassadeurs Incroyables 0:1

21e minuut.
Melo is nu in balbezit. Jonas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hieff is nu in balbezit. Hieff schiet op doel. Perie bokst de bal weg.

34e minuut.
Willmar verovert de bal door een tackle van achteren. Willmar geeft een hoge lob. Hamelius rent richting de bal. Hieff rent richting de bal. Hieff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auslänner 65%, Ambassadeurs Incroyables 35%.
Auslänner - Ambassadeurs Incroyables 0:1

49e minuut.
Graas met een sublieme pass. Klungelig pakt Meunier de bal. Meunier probeert naar een medespeler te passen. Schaul is nu in balbezit. Schaul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Auslänner - Ambassadeurs Incroyables 1:1

57e minuut.
Schaul rent richting de bal. Graas rent richting de bal. Graas geeft een hoge lob. Meunier is nu in balbezit. Meunier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Graas speelt de bal door. Hieff is nu in balbezit. Hamelius is nu in balbezit. Hieff is nu in balbezit. Hieff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois rent richting de bal. Genevois speelt de bal door. Hieff is nu in balbezit. Hieff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hieff rent richting de bal. Linster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hieff raakt geblesseerd tijdens het duel. Genevois wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Linster de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Troeller neemt de hoekschop. Hieff rent richting de bal. Hieff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Genevois is nu in balbezit. Genevois passt de bal in één keer door. Hieff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hieff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Auslänner - Ambassadeurs Incroyables 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auslänner 52%, Ambassadeurs Incroyables 48%.
Auslänner - Ambassadeurs Incroyables 1:2