Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubavi Volci United MACEDONIA
Normal Tactiek НАПАД
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 39
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Sarafov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski onderschept slim de pass. Sarafov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Davidov geeft een lange en hoge pass. Daar is Crvenkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov is nu in balbezit. Traikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ničov speelt de bal door. Vaskovski rent richting de bal. Vaskovski met een sublieme pass. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zajkovski rent richting de bal. Traikov onderschept slim de pass. Traikov geeft de bal voor. Duljanov rent richting de bal. Duljanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:1

22e minuut.
Zajkovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasiadis met een snelle inworp. Traikov rent richting de bal. Traikov haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:2

23e minuut.
Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski onderschept slim de pass. Crvenkovski met een sublieme pass. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davidov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crvenkovski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Crvenkovski passt de bal zonder na te denken. Duljanov rent richting de bal. Duljanov speelt de bal door. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:3

36e minuut.
Duljanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Traikov de bal. Traikov speelt de bal door. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ničov geeft een hoge lob. Crvenkovski kopt de bal weg. Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vaskovski geeft een hoge lob. Traikov rent richting de bal. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski schiet op doel. Gudžoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ... Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Volci 75%, United MACEDONIA 25%.
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:3

49e minuut.
Vaskovski is nu in balbezit. Vaskovski met een sublieme pass. Markov rent richting de bal. Traikov onderschept slim de pass. Traikov schiet op doel. Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:4

51e minuut.
Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaskovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidov geeft een hoge lob. Traikov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gudžoski probeert naar een medespeler te passen. Davidov speelt de bal door. Markov heeft problemen om de bal te vangen. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:5

54e minuut.
Vaskovski passt de bal in één keer door. Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een hoge lob. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Traikov onderschept slim de pass. Traikov probeert naar een medespeler te passen. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski haalt uit met een fantastische trap. Bogdanovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:6

71e minuut.
Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski speelt de bal door. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov schiet op doel. Gudžoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

78e minuut.
Anastasiadis kopt de bal weg. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev rent richting de bal. Traikov onderschept slim de pass. Traikov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bogdanovski geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anastasiadis zal de hoekschop nemen. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Anastasiadis met een snelle inworp. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov probeert naar een medespeler te passen. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Volci 74%, United MACEDONIA 26%.
Ubavi Volci - United MACEDONIA 0:7