Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bjartsýnir Æðarfuglar Dread Knights
Normal Tactiek Dread
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 34.2
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen average
poor Verdedigen average


20e minuut.
Stępek rent richting de bal. Stępek speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 0:1

21e minuut.
Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Stępek is nu in balbezit. Stępek schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Yngvason is nu in balbezit. Yngvason geeft een lange en hoge pass. Colţan met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sebastiansson heeft problemen om de bal te vangen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson onderschept slim de pass. De Swaef onderschept slim de pass. De Swaef haalt uit met een fantastische trap. Þórðarson bokst de bal weg.

39e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan geeft een hoge lob. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 0:2

43e minuut.
Vargas rent richting de bal. Sebastiansson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Sena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stępek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjartsýnir Æðarfuglar 56%, Dread Knights 44%.
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 0:2

48e minuut.
Sævarsson is nu in balbezit. De Swaef onderschept slim de pass. De Swaef speelt de bal door. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Tecchio rent richting de bal. Sævarsson probeert naar een medespeler te passen. Valgeirsson rent richting de bal. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ... Leifsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 1:2

61e minuut.
Kürtös passt de bal in één keer door. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een lange en hoge pass. De Swaef rent richting de bal. De Swaef draait met de bal, schiet en ... Þórðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Swaef is nu in balbezit. De Swaef schiet op doel. Þórðarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 1:3

63e minuut.
Valgeirsson speelt de bal door. Knútsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Petrotto is nu in balbezit. Petrotto geeft een hoge lob. Colţan kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Þórðarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stępek is nu in balbezit. Stępek schiet op doel. Þórðarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 1:4

77e minuut.
Knútsson passt de bal in één keer door. Sena kan de bal niet met de borst controleren. Sena passt de bal met de wreef. De Swaef is nu in balbezit. De Swaef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sebastiansson heeft problemen om de bal te vangen. De Swaef onderschept slim de pass. De Swaef met een sublieme pass. Stępek rent richting de bal. Stępek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yngvason geeft de bal voor. Inworp. Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjartsýnir Æðarfuglar 64%, Dread Knights 36%.
Bjartsýnir Æðarfuglar - Dread Knights 1:4