Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Skógar Úlfar
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten formidable
poor Passen solid
hopeless Verdedigen solid


1e minuut.
Modesto speelt de bal door. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson passt de bal in één keer door. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Panarelli is nu in balbezit. Panarelli passt de bal zonder na te denken. Pillay met een sublieme pass. Relić is nu in balbezit. Relić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Modesto met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magnason. Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Periš komt bij de bal en schiet. Snorrason bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:1

9e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Ellertsson met een sublieme pass. Relić rent richting de bal. Relić haalt uit met een fantastische trap. Snorrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Modesto speelt de bal door. Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson geeft een lange en hoge pass. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap. Snorrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:2

14e minuut.
Blahota heeft problemen om de bal te vangen. Blahota met een sublieme pass. Pillay probeert naar een medespeler te passen. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ellertsson geeft de bal voor. Relić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Periš speelt de bal door. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Modesto probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:3

18e minuut.
Soto passt de bal met de wreef. Ásgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgrímsson passt de bal zonder na te denken. Steingrímsson is nu in balbezit. Steingrímsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Soto met een sublieme pass. Pillay rent richting de bal. Pillay passt de bal met de wreef. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:4

21e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić is nu in balbezit. Hrafnsson is nu in balbezit. Relić verovert de bal door een tackle van achteren. Relić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gestsson geeft een hoge lob. Inworp. Ellertsson met een snelle inworp. Modesto geeft een lange en hoge pass. Relić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:5

24e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto probeert naar een medespeler te passen. Ellertsson met een sublieme pass. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson geeft een hoge lob. Relić heeft problemen om de bal te vangen. Relić draait met de bal, schiet en ... Gestsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:6

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillay met een snelle inworp. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal zonder na te denken. Pillay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap. Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:7

29e minuut.
Steingrímsson speelt de bal door. Klungelig pakt Októsson de bal. Októsson speelt de bal door. Daar is Relić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:8

32e minuut.
Modesto passt de bal in één keer door. Ellertsson met een sublieme pass. Relić rent richting de bal. Relić schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Modesto speelt de bal door. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto passt de bal met de wreef. Pillay is nu in balbezit. Pillay geeft een lange en hoge pass. Snorrason bokst de bal weg.

36e minuut.
Panarelli kopt de bal weg. Modesto met een sublieme pass. Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson geeft de bal voor. Gestsson heeft problemen om de bal te vangen. Snorrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Númason rent richting de bal. Númason geeft de bal voor. Modesto kopt de bal weg. Klungelig pakt Relić de bal. Relić draait met de bal, schiet en ... Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pillay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Soto de bal. Soto met een sublieme pass. Relić is nu in balbezit. Relić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:9

43e minuut.
Pillay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Relić is nu in balbezit. Relić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:10

45e minuut.
Inworp. Unnsteinsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Skógar 83%, Úlfar 17%.
Daufir Skógar - Úlfar 0:10

46e minuut.
Periš speelt de bal door. Petasz heeft problemen om de bal te vangen. Petasz passt de bal met de wreef. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Periš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soto de bal. Soto geeft de bal voor. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Modesto de bal. Modesto geeft een hoge lob. Relić rent richting de bal. Relić schiet op doel. Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ellertsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić rent richting de bal. Relić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:11

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Torfason de bal onder controle te krijgen. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Torfason met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Októsson de bal. Periš met een sublieme pass. Relić rent richting de bal. Relić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Snorrason trapt de bal weg. Soto kopt de bal weg. Relić rent richting de bal. Relić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Hrafnsson de bal. Modesto speelt de bal door. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson speelt de bal door. Soto geeft een hoge lob. Snorrason bokst de bal weg. Klungelig pakt Relić de bal. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:12

58e minuut.
Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson passt de bal met de wreef. Daar is Svavarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pillay rent richting de bal. Pillay geeft een hoge lob. Svavarsson is nu in balbezit. Relić verovert de bal door een tackle van achteren. Relić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Relić heeft problemen om de bal te vangen. Relić met een sublieme pass. Modesto speelt de bal door. Relić rent richting de bal. Relić haalt uit met een fantastische trap. Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson met een sublieme pass. Modesto speelt de bal door. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić draait met de bal, schiet en ... Snorrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:13

72e minuut.
Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto passt de bal met de wreef. Gestsson is nu in balbezit. Relić verovert de bal door een tackle van achteren. Relić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Snorrason trapt de bal weg van het doel. Soto probeert naar een medespeler te passen. Relić heeft problemen om de bal te vangen. Relić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto probeert naar een medespeler te passen. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap. Gestsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Svavarsson geeft de bal voor. Inworp. Ellertsson met een snelle inworp. Modesto geeft de bal voor. Relić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:14

83e minuut.
Pillay met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Daar is Relić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:15

84e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. Klungelig pakt Gestsson de bal. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillay met de inworp. Soto rent richting de bal. Soto geeft een lange en hoge pass. Relić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ellertsson zal de hoekschop nemen. Relić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:16

89e minuut.
Daar is Steingrímsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Októsson rent richting de bal. Relić verovert de bal door een tackle van achteren. Relić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hrafnsson de bal. Relić rent richting de bal. Relić draait met de bal, schiet en ... Torfason probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Úlfar 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Skógar 84%, Úlfar 16%.
Daufir Skógar - Úlfar 0:17