Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honor FC ФК Ужгород
kolop0 Tactiek shcherbei
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
47.1 gemiddelde waardering 57.2
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Přívracký probeert naar een medespeler te passen. Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Rubelj bokst de bal weg.

6e minuut.
Rubelj met een sublieme pass. Roca kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Güner rent richting de bal. Güner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Přívracký rent richting de bal. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí passt de bal met de wreef. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Beočanin is nu in balbezit. Beočanin passt de bal in één keer door. Güner is nu in balbezit. Güner draait met de bal, schiet en ... Rubelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Reina probeert naar een medespeler te passen. Roca kopt de bal weg. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ... Rubelj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Roca geeft de bal voor. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:1

25e minuut.
Roca onderschept slim de pass. Přívracký speelt de bal door. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. Rubelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:2

29e minuut.
Dapecí raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dusalle komt het veld opgelopen. Beočanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Güner maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubelj bokst de bal weg.

31e minuut.
Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin met een sublieme pass. Přívracký probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Rubelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dusalle geeft een lange en hoge pass. Rubelj probeert naar een medespeler te passen. Přívracký kopt de bal weg. Daar is Dusalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusalle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Yaksmanitski met een sublieme pass. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiro geeft een lange en hoge pass. Luur springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lukaku rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Roca passt de bal met de wreef. Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochníček begaat een overtreding. Bochníček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 61%, ФК Ужгород 39%.
Honor FC - ФК Ужгород 0:2

48e minuut.
Přívracký kopt de bal weg. Klungelig pakt Caretto de bal. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Rubelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:3

55e minuut.
Beočanin is nu in balbezit. Beočanin passt de bal in één keer door. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:4

62e minuut.
Nechyporuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szemietiew komt het veld opgelopen. Bulgari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur verovert de bal door een tackle van achteren. Luur draait met de bal, schiet en ... Reina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Luur geeft de bal voor. Caridad onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anastasijević zal de hoekschop nemen. Luur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna maakt een afschuwelijke overtreding. Fortuna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Güner kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Beočanin kopt de bal weg. Daar is Bochníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkeajärvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valkeajärvi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dusalle geeft een hoge lob. Bochníček controleert de bal met de borst. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:5

70e minuut.
Přívracký rent richting de bal. Přívracký passt de bal zonder na te denken. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel. Rubelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Přívracký is nu in balbezit. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle haalt uit met een fantastische trap. Rubelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:6

80e minuut.
Luur is nu in balbezit. Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Beočanin speelt de bal door. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ... Rubelj bokst de bal weg.

88e minuut.
Beočanin is nu in balbezit. Beočanin probeert naar een medespeler te passen. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle verovert de bal door een tackle van achteren. Dusalle haalt uit met een fantastische trap. Rubelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. Roca rent richting de bal. Roca geeft een hoge lob. Valkeajärvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honor FC - ФК Ужгород 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honor FC 61%, ФК Ужгород 39%.
Honor FC - ФК Ужгород 0:7