Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSB Neo PALU PUTRA
532F Tactiek 5-3-23-5-2
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 48.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Sarajlija onderschept slim de pass. Majid verovert de bal door een tackle van achteren. Majid met een sublieme pass. Chaeruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaeruddin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chaeruddin passt de bal met de wreef. Majid probeert naar een medespeler te passen. Chaeruddin met een sublieme pass. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Silvagni bokst de bal weg.

31e minuut.
Sadikin kopt de bal weg. Daar is Poerwadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasola rent richting de bal. Poerwadi onderschept slim de pass. Poerwadi schiet op doel. Silvagni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Natakusuma heeft problemen om de bal te vangen. Kase verovert de bal door een tackle van achteren. Kase passt de bal zonder na te denken. Hakim rent richting de bal. Hakim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB Neo 63%, PALU PUTRA 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSB Neo - PALU PUTRA 0:0

46e minuut.
Poerwadi rent richting de bal. Fasola begaat een overtreding. Poerwadi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Majid neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Silvagni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB Neo - PALU PUTRA 0:1

49e minuut.
Janecki passt de bal in één keer door. Poerwadi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fasola ... Strafschop! Poerwadi raakt geblesseerd tijdens het duel. Poerwadi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Nalić onderschept slim de pass. Sarajlija rent richting de bal. Sarajlija passt de bal in één keer door. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Chaeruddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majid geeft de bal voor. Sadikin rent richting de bal. Sadikin haalt uit met een fantastische trap. Silvagni bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumbuun komt het veld opgelopen. Barhan komt het veld opgelopen. Tobing komt het veld opgelopen. Musriza komt het veld opgelopen. Majid komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vlăsceanu is nu in balbezit. Tobing onderschept slim de pass. Sadikin rent richting de bal. Sadikin draait met de bal, schiet en ... Silvagni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chaeruddin is nu in balbezit. Chaeruddin passt de bal in één keer door. Fasola rent richting de bal. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing haalt uit met een fantastische trap. Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Majid onderschept slim de pass. Daar is Majid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majid probeert naar een medespeler te passen. Tobing is nu in balbezit. Tobing draait met de bal, schiet en ... Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majid neemt de hoekschop. Tobing krijgt zijn hoofd ertegen. Silvagni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB Neo - PALU PUTRA 0:2

88e minuut.
Natakusuma probeert naar een medespeler te passen. Runtu rent richting de bal. Met opzet legt Kase zijn tegenspeler op de grond. Runtu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB Neo 72%, PALU PUTRA 28%.
SSB Neo - PALU PUTRA 0:2