Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sinonyan Erevan City
Normal Tactiek 20-21
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Rostamyan de bal. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan is nu in balbezit. Rostamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan speelt de bal door. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:1

6e minuut.
Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan passt de bal zonder na te denken. Teymuryan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nshanyan kopt de bal weg. Zorabyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan geeft de bal voor. Rostamyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbroucke onderschept slim de pass. Shageldyan speelt de bal door. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Haroutiunyan trapt de bal weg. Shageldyan kopt de bal weg. Yanikyan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tumanyan passt de bal zonder na te denken. Janibekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Janibekyan passt de bal in één keer door. Rostamyan is nu in balbezit. Rostamyan passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:2

34e minuut.
Tumanyan geeft een hoge lob. Petrosyan kopt de bal weg. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yanikyan de bal onder controle te krijgen. Ghazarosyan bokst de bal weg. Petrosyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:3

39e minuut.
Petrosyan kopt de bal weg. Nshanyan rent richting de bal. Rostamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap. Yanikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:4

43e minuut.
Tumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanyan speelt de bal door. Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sinonyan 81%, Erevan City 19%.
FC Sinonyan - Erevan City 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Petrosyan de bal. Haroutiunyan onderschept slim de pass. Petrosyan met een sublieme pass. Rostamyan rent richting de bal. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Janibekyan rent richting de bal. Janibekyan probeert naar een medespeler te passen. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:5

58e minuut.
Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff passt de bal zonder na te denken. Rostamyan is nu in balbezit. Rostamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:6

64e minuut.
Rostamyan rent richting de bal. Zargaryan is nu in balbezit. Shageldyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zorabyan kopt de bal weg. Yanikyan probeert de bal aan de voet te houden. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:7

72e minuut.
Ghazarosyan met een harde bal richting middenveld. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan geeft de bal voor. Petrosyan krijgt zijn hoofd ertegen. Ghazarosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:8

77e minuut.
Teymuryan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tumanyan met een snelle inworp. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:9

80e minuut.
Zargaryan kopt de bal weg. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan geeft de bal voor. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Ghazarosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rostamyan controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Jigarkhanyan met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Zorabyan de bal onder controle te krijgen. Teymuryan is nu in balbezit. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:10

84e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan passt de bal met de wreef. Daar is Rostamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Petrosyan de bal. Rostamyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teymuryan. Rostamyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janibekyan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Ghazarosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:11

90e minuut.
Klungelig pakt Teymuryan de bal. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan passt de bal met de wreef. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Zorabyan geeft een hoge lob. Daar is Yanikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Ghazarosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Erevan City 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sinonyan 78%, Erevan City 22%.
FC Sinonyan - Erevan City 0:12