Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarxien Tigri Spartans
Normal Tactiek 4132
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zerafa de bal onder controle te krijgen. Clews rent richting de bal. Clews haalt uit met een fantastische trap. Said verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 0:1

3e minuut.
Mallia Tabone rent richting de bal. Mallia Tabone passt de bal zonder na te denken. Trombini probeert naar een medespeler te passen. Libreri rent richting de bal. Libreri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 0:2

6e minuut.
Lokmić geeft een lange en hoge pass. Vitale rent richting de bal. Vitale geeft een lange en hoge pass. Lokmić kopt de bal weg. Klungelig pakt Deguara de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trombini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clews de bal. Clews speelt de bal door. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Clews haalt uit met een fantastische trap. Coppini probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trombini zal de hoekschop nemen. Libreri springt en kopt de bal. Paal! Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews haalt uit met een fantastische trap. Said werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 0:3

22e minuut.
Zrinzo Azzopardi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrinzo Azzopardi probeert naar een medespeler te passen. Rosso rent richting de bal. Rosso rent richting de bal. Rosso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Griffin heeft problemen om de bal te vangen. Cilia verovert de bal door een tackle van achteren. Cilia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 1:3

31e minuut.
Engerer passt de bal met de wreef. Libreri rent richting de bal. Libreri haalt uit met een fantastische trap. Deguara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Said maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 1:4

38e minuut.
Daar is Coppini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engerer passt de bal met de wreef. Gregory rent richting de bal. Gregory haalt uit met een fantastische trap. Said verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deguara speelt de bal door. Gregory geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lokmić speelt de bal door. Daar is Deguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libreri rent richting de bal. Libreri haalt uit met een fantastische trap. Said werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Engerer met een sublieme pass. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory speelt de bal door. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 1:5

45e minuut.
Lokmić geeft een hoge lob. Libreri kan de bal niet met de borst controleren. Mallia Tabone is nu in balbezit. Libreri onderschept slim de pass. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarxien Tigri 79%, Spartans 21%.
Tarxien Tigri - Spartans 1:5

52e minuut.
Trombini met een sublieme pass. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri probeert naar een medespeler te passen. Clews rent richting de bal. Clews haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 1:6

63e minuut.
Lokmić is nu in balbezit. Lokmić geeft de bal voor. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews schiet op doel. Said maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 1:7

64e minuut.
Trombini probeert naar een medespeler te passen. Engerer speelt de bal door. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap. Deguara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gregory neemt de hoekschop. Lokmić rent richting de bal. Lokmić haalt uit met een fantastische trap. Said verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Engerer speelt de bal door. Trombini geeft een lange en hoge pass. Deguara kan de bal niet met de borst controleren. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Said speelt de bal door. Schlösser is nu in balbezit. Schlösser geeft een hoge lob. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarxien Tigri - Spartans 1:8

79e minuut.
Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Trombini passt de bal zonder na te denken. Daar is Clews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engerer is nu in balbezit. Engerer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini rent richting de bal. Trombini passt de bal met de wreef. Gregory rent richting de bal. Gregory draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarxien Tigri 73%, Spartans 27%.
Tarxien Tigri - Spartans 1:8