Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:30
  • Bekerwedstrijd: Malta Cup
  • Stadion: icecube Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4960
icecube Pawla Wolves
433 Tactiek kurt
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 49.4
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Ogryczak rent richting de bal. Klapats schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ogryczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogryczak met een snel genomen vrije trap. Todorinski rent richting de bal. Padlikowski onderschept slim de pass. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Szczupak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
de las Heras rent richting de bal. de las Heras speelt de bal door. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Padlikowski onderschept slim de pass. Fatalski onderschept slim de pass. Fatalski geeft de bal voor. Rochacki geeft de bal voor. Stănăşilă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal in één keer door. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Szczupak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Pawla Wolves 0:1

16e minuut.
Klapats is nu in balbezit. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski passt de bal met de wreef. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ogryczak is nu in balbezit. Ogryczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Fatalski de bal. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski geeft de bal voor. Stănăşilă probeert de bal met de borst te controleren. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Pawla Wolves 0:2

23e minuut.
Simão probeert naar een medespeler te passen. Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak probeert naar een medespeler te passen. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Ogryczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klapats tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogryczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogryczak komt bij de bal en schiet. Stănăşilă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de las Heras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Fatalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Szczupak bokst de bal weg.

34e minuut.
Simão passt de bal zonder na te denken. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu met een sublieme pass. Daar is Stănăşilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă schiet op doel. Szczupak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Todorinski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stănăşilă controleert de bal met de borst. Fatalski rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă schiet op doel. Szczupak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski met een sublieme pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Todorinski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de las Heras neemt de hoekschop. Stănăşilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
de las Heras passt de bal met de wreef. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: icecube 90%, Pawla Wolves 10%.
icecube - Pawla Wolves 0:2

46e minuut.
Padlikowski onderschept slim de pass. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Pawla Wolves 0:3

48e minuut.
Ogryczak met een sublieme pass. de las Heras met een sublieme pass. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Boiangiu geeft een hoge lob. Daar is Todorinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Szczupak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Pawla Wolves 0:4

66e minuut.
Rzymski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Simão neemt vlug de vrije trap. Stănăşilă kopt de bal weg. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski begaat een overtreding. Stănăşilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simão met een snel genomen vrije trap. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fatalski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Pawla Wolves 0:5

68e minuut.
Padlikowski is nu in balbezit. Klapats bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak onderschept slim de pass. Ogryczak geeft een hoge lob. Stănăşilă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de las Heras is nu in balbezit. de las Heras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Padlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Ogryczak de bal. Ogryczak geeft de bal voor. Daar is Padlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap. Fatalski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
de las Heras verovert de bal door een tackle van achteren. de las Heras speelt de bal door. Boiangiu speelt de bal door. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rzymski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Simão neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Todorinski de bal. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
de las Heras probeert naar een medespeler te passen. Padlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Simão speelt de bal door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Pawla Wolves 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: icecube 86%, Pawla Wolves 14%.
icecube - Pawla Wolves 0:6