Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filfla Tal-Majistral Panda-land F.C.
Normal Tactiek 5-3-2-Mal-Pirjol
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 48.1
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farrugia met de inworp. Preca geeft de bal voor. Orland is nu in balbezit. Orland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Farrugia met een snelle inworp. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca met een sublieme pass. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farrugia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Axiaq maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
England bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. Farrugia met een sublieme pass. Daar is Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Orland draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Guerriera met een harde bal richting middenveld. Farrugia probeert de bal met de borst te controleren. Farrugia geeft een hoge lob. Guerriera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Orland onderschept slim de pass. Axiaq is nu in balbezit. Apap bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Orland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Miceli met een sublieme pass. Orland rent richting de bal. Orland passt de bal zonder na te denken. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:1

12e minuut.
Miggiani heeft problemen om de bal te vangen. Miggiani met een sublieme pass. Mifsud geeft een lange en hoge pass. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:2

14e minuut.
Ricard rent richting de bal. Axiaq verovert de bal door een tackle van achteren. Orland rent richting de bal. Axiaq rent richting de bal. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt England de bal. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq met een sublieme pass. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:3

19e minuut.
Attard is nu in balbezit. Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Orland passt de bal met de wreef. Axiaq rent richting de bal. Axiaq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:4

21e minuut.
Guerriera met een sublieme pass. Miceli kopt de bal weg. Orland speelt de bal door. Axiaq rent richting de bal. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Orland geeft de bal voor. Daar is England, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attard rent richting de bal. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Guerriera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Fenech Adami maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orland met de inworp. Miceli probeert de bal met de borst te controleren. Miceli geeft een hoge lob. Guerriera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:5

28e minuut.
Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Orland is nu in balbezit. Orland haalt uit met een fantastische trap. Guerriera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:6

28e minuut.
Miggiani probeert naar een medespeler te passen. Attard rent richting de bal. Attard speelt de bal door. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guerriera met een harde bal richting middenveld. Miceli kopt de bal weg. Axiaq rent richting de bal. Axiaq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Miceli met een sublieme pass. Orland rent richting de bal. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grioli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:7

37e minuut.
Farrugia is nu in balbezit. Farrugia passt de bal in één keer door. Daar is Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland schiet op doel. Guerriera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orland is nu in balbezit. Orland draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Miggiani heeft problemen om de bal te vangen. Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia geeft een hoge lob. Orland is nu in balbezit. Orland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland onderschept slim de pass. Orland speelt de bal door. Axiaq heeft problemen om de bal te vangen. Axiaq schiet op doel. Guerriera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Grioli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filfla Tal-Majistral 83%, Panda-land F.C. 17%.
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:7

46e minuut.
Pace-Asciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminyan geeft een hoge lob. Pace-Asciak is nu in balbezit. Pace-Asciak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Farrugia rent richting de bal. Farrugia geeft een hoge lob. Fenech Adami probeert de bal met de borst te controleren. Orland is nu in balbezit. Orland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fenech Adami rent richting de bal. Miceli verovert de bal door een tackle van achteren. Miceli passt de bal in één keer door. Orland rent richting de bal. Orland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:8

56e minuut.
Miceli probeert naar een medespeler te passen. Orland rent richting de bal. Orland passt de bal zonder na te denken. Axiaq rent richting de bal. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:9

57e minuut.
Farrugia passt de bal zonder na te denken. Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axiaq passt de bal in één keer door. Orland is nu in balbezit. Orland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:10

59e minuut.
Miceli verovert de bal door een tackle van achteren. Miceli passt de bal zonder na te denken. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Guerriera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:11

63e minuut.
Grioli kopt de bal weg. Orland heeft problemen om de bal te vangen. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli is nu in balbezit. Miceli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Guerriera trapt de bal weg. Miceli kopt de bal weg. Klungelig pakt Apap de bal. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Preca geeft een hoge lob. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq geeft de bal voor. Orland is nu in balbezit. Orland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Miceli kopt de bal weg. Axiaq rent richting de bal. Attard onderschept slim de pass. Orland onderschept slim de pass. Orland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:12

71e minuut.
Fenech Adami met een snelle inworp. Miceli rent richting de bal. Miceli passt de bal zonder na te denken. Daar is Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grioli is nu in balbezit. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:13

74e minuut.
Degiovanni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panzavecchia de bal. Miceli speelt de bal door. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia passt de bal in één keer door. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland haalt uit met een fantastische trap. Guerriera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:14

77e minuut.
Axiaq rent richting de bal. Axiaq passt de bal in één keer door. Eminyan rent richting de bal. Farrugia rent richting de bal. Farrugia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Orland is nu in balbezit. Orland passt de bal zonder na te denken. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Guerriera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:15

83e minuut.
Orland geeft een lange en hoge pass. England heeft problemen om de bal te vangen. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq verovert de bal door een tackle van achteren. Axiaq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:16

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guerriera trapt de bal weg van het doel. Miceli kopt de bal weg. Orland rent richting de bal. Orland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filfla Tal-Majistral 82%, Panda-land F.C. 18%.
Filfla Tal-Majistral - Panda-land F.C. 0:16