Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Atlètic Club Torb
Normal Tactiek T-71-Rosada
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Tugues trapt de bal weg van het doel. Lima kopt de bal weg. Dragó heeft problemen om de bal te vangen. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vagué passt de bal zonder na te denken. Bodak is nu in balbezit. Bodak passt de bal met de wreef. Vagué rent richting de bal. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:1

14e minuut.
Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué onderschept slim de pass. Bodak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué rent richting de bal. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:2

21e minuut.
Lima speelt de bal door. Vagué rent richting de bal. Bodak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué is nu in balbezit. Vagué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vagué passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antaras de bal. Antaras passt de bal in één keer door. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima geeft een hoge lob. Asensi rent richting de bal. Asensi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cinca kan de bal niet met de borst controleren. Bodak is nu in balbezit. Cinca begaat een overtreding. Cinca krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vagué schiet op doel. Tugues probeert naar een medespeler te passen. Lima kopt de bal weg. Vagué heeft problemen om de bal te vangen. Vagué draait met de bal, schiet en ... Tugues bokst de bal weg.

34e minuut.
Bodak is nu in balbezit. Bodak passt de bal met de wreef. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel. Tugues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:3

35e minuut.
Daar is Muntanter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué is nu in balbezit. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:4

37e minuut.
Abelló met een sublieme pass. Antaras is nu in balbezit. Antaras passt de bal zonder na te denken. Bodak rent richting de bal. Bodak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bodak geeft de bal voor. Asensi rent richting de bal. Asensi geeft een hoge lob. Bodak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 84%, Torb 16%.
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:5

57e minuut.
Asensi is nu in balbezit. Asensi passt de bal in één keer door. Vagué is nu in balbezit. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Tugues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Antaras passt de bal zonder na te denken. Muntanter rent richting de bal. Vagué onderschept slim de pass. Daar is Vagué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Muntanter probeert de bal met de borst te controleren. Lima probeert naar een medespeler te passen. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntanter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abelló geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asensi is nu in balbezit. Asensi draait met de bal, schiet en ... Tugues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bodak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Falgueras kopt de bal weg. Vagué is nu in balbezit. Antaras rent richting de bal. Vagué is nu in balbezit. Vagué haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tugues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Puszkin kopt de bal weg. Abelló controleert de bal met de borst. Asensi is nu in balbezit. Asensi haalt uit met een fantastische trap. Tugues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:6

81e minuut.
Falgueras is nu in balbezit. Falgueras met een sublieme pass. Klungelig pakt Dragó de bal. Vagué rent richting de bal. Vagué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Peremiquel met de inworp. Bodak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodak passt de bal in één keer door. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:7

84e minuut.
Puszkin speelt de bal door. Grigorik speelt de bal door. Daar is Vagué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué draait met de bal, schiet en ... Tugues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:8

90e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima passt de bal met de wreef. Asensi is nu in balbezit. Asensi geeft een lange en hoge pass. Servera heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Atlètic Club 81%, Torb 19%.
Terratrèmols Atlètic Club - Torb 0:8