Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAD Coclé MMFC
352 Tactiek WKP.33
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Perigault geeft een hoge lob. Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Phillips de bal onder controle te krijgen. Paal!

9e minuut.
Leguias is nu in balbezit. Dely Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Dely Valdés geeft de bal voor. Infante rent richting de bal. Infante met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Reed trapt de bal weg van het doel. Perigault kopt de bal weg. Phillips kan de bal niet met de borst controleren. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade haalt uit met een fantastische trap. Reed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Inworp. Dely Valdés met een snelle inworp. Infante is nu in balbezit. Infante geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pryor geeft de bal voor. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Reed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Perigault is nu in balbezit. Perigault passt de bal in één keer door. Damin probeert naar een medespeler te passen. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Reed met een harde bal richting middenveld. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Infante probeert naar een medespeler te passen. Frade is nu in balbezit. Frade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAD Coclé - MMFC 0:1

25e minuut.
Damin is nu in balbezit. Phillips is nu in balbezit. Frade verovert de bal door een tackle van achteren. Frade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade rent richting de bal. Frade passt de bal in één keer door. Damin heeft problemen om de bal te vangen. Damin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Reed bokst de bal weg.

40e minuut.
Damin probeert naar een medespeler te passen. Frade is nu in balbezit. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAD Coclé - MMFC 0:2

41e minuut.
Damin is nu in balbezit. Dely Valdés rent richting de bal. Dely Valdés passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAD Coclé 71%, MMFC 29%.
CAD Coclé - MMFC 0:2

54e minuut.
Seguel verovert de bal door een tackle van achteren. Seguel passt de bal in één keer door. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin passt de bal zonder na te denken. Frade is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Seguel geeft een lange en hoge pass. Dely Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Dely Valdés met een sublieme pass. Frade rent richting de bal. Frade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Perigault onderschept slim de pass. Perigault met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Frade is nu in balbezit. Frade haalt uit met een fantastische trap. Reed werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Leguias met een sublieme pass. Perigault probeert naar een medespeler te passen. Frade is nu in balbezit. Frade draait met de bal, schiet en ... Reed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAD Coclé - MMFC 0:3

79e minuut.
Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Frade is nu in balbezit. Phillips onderschept slim de pass. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reed maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frade is nu in balbezit. Frade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Damin geeft een lange en hoge pass. Infante probeert de bal aan de voet te houden. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade haalt uit met een fantastische trap. Reed maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Naranjo de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAD Coclé 82%, MMFC 18%.
CAD Coclé - MMFC 0:3