Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Hijos WARRIOR TEAM FC
Normal Tactiek Tatoo 2022
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Sandoval draait met de bal, schiet en ... Samaniego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hooker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buthelezi kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft een hoge lob. Toplak rent richting de bal. Toplak geeft de bal voor. Sandoval krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:1

7e minuut.
Aldrete probeert de bal aan de voet te houden. Torrealba is nu in balbezit. Portillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Portillo krijgt een gele kaart. Torrealba raakt geblesseerd tijdens het duel. Buthelezi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Armijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:2

26e minuut.
Türkoğul onderschept slim de pass. Türkoğul geeft een hoge lob. Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Glennon rent richting de bal. Glennon passt de bal met de wreef. Buthelezi rent richting de bal. Buthelezi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:3

39e minuut.
Glennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooker is nu in balbezit. Hooker probeert naar een medespeler te passen. Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Armijo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:4

45e minuut.
Aldrete kopt de bal weg. Türkoğul geeft de bal voor. Buthelezi rent richting de bal. Buthelezi schiet op doel. Sandoval krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Zarrouk komt het veld opgelopen. Zmagaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hijos 69%, WARRIOR TEAM FC 31%.
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:4

48e minuut.
Sandoval kan de bal niet met de borst controleren. Rueda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandoval. Sandoval krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hooker rent richting de bal. Hooker probeert naar een medespeler te passen. Buthelezi is nu in balbezit. Buthelezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:5

52e minuut.
Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul geeft een lange en hoge pass. Sandoval kopt de bal weg. Zarrouk is nu in balbezit. Zarrouk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:6

54e minuut.
Toplak kan de bal niet met de borst controleren. Toplak met een sublieme pass. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Zarrouk is nu in balbezit. Zarrouk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Armijo met een harde bal richting middenveld. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Hooker rent richting de bal. Hooker geeft een lange en hoge pass. Armijo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hooker onderschept slim de pass. Hooker probeert naar een medespeler te passen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. Armijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:7

63e minuut.
Samudio passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen. Hooker met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarrouk is nu in balbezit. Zarrouk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:8

68e minuut.
Samudio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salgado komt het veld opgelopen. Hooker met de inworp. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj passt de bal zonder na te denken. Zarrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrouk draait met de bal, schiet en ... Armijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:9

73e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Zarrouk kopt de bal weg. Buthelezi is nu in balbezit. Buthelezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:10

74e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal met de wreef. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ... Armijo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Zmagaj onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zmagaj de bal. Zmagaj geeft een lange en hoge pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Hua de bal. Hua geeft de bal voor. Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj geeft de bal voor. Sandoval maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pérez de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hijos 73%, WARRIOR TEAM FC 27%.
AC Hijos - WARRIOR TEAM FC 0:10