Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arabe unido fc Super Deportivo Balboa
Normal Tactiek SSJG 2 BLUE
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.8 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rami controleert de bal met de borst. Quiroz begaat een overtreding. Rami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ben Haim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hesketh probeert de bal met de borst te controleren. Hesketh met een sublieme pass. Williams probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Jurado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ben Haim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:1

13e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams passt de bal zonder na te denken. Rami is nu in balbezit. Rami haalt uit met een fantastische trap. Jurado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:2

13e minuut.
Daar is Palma De León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueira is nu in balbezit. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ben Haim geeft een hoge lob. Rami rent richting de bal. Quiroz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ardelean legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Rami onderschept slim de pass. Rami passt de bal met de wreef. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Williams geeft een hoge lob. Ardelean kopt de bal weg. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Da Costa speelt de bal door. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palata geeft de bal voor. Bernal probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:4

22e minuut.
Ben Haim rent richting de bal. Ardelean is nu in balbezit. Rami is nu in balbezit. Rami haalt uit met een fantastische trap. Da Costa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palata neemt de hoekschop. Ardelean maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurado bokst de bal weg. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:5

24e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palata onderschept slim de pass. Palata geeft een lange en hoge pass. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Haim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:6

27e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft een hoge lob. Peña geeft de bal voor. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:7

29e minuut.
Daar is Hesketh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesketh geeft een lange en hoge pass. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hurane de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Rami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean is nu in balbezit. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:8

33e minuut.
Palma De León passt de bal met de wreef. Obando rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peña. Peña krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rami passt de bal in één keer door. Ardelean is nu in balbezit. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Palata met een snelle inworp. Williams speelt de bal door. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim geeft een hoge lob. Ardelean springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:9

41e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña passt de bal zonder na te denken. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... Jurado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hurane controleert de bal met de borst. Da Costa rent richting de bal. Ben Haim onderschept slim de pass. Ben Haim schiet op doel. Jurado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:10

42e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Jurado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams geeft een hoge lob. Ardelean kopt de bal weg. Ben Haim heeft problemen om de bal te vangen. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Gordón komt het veld opgelopen. Austin komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Peña geeft de bal voor. Ardelean kopt de bal weg. Rami rent richting de bal. Rami schiet op doel. Jurado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 83%, Super Deportivo Balboa 17%.
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:11

46e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft de bal voor. Gordón is nu in balbezit. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:12

48e minuut.
Williams kopt de bal weg. Gordón is nu in balbezit. Gordón met een sublieme pass. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft een lange en hoge pass. Da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Williams geeft de bal voor. Gordón kopt de bal weg. Klungelig pakt Rami de bal. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Jurado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peña zal de hoekschop nemen. Ardelean krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Jurado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hurane kopt de bal weg. Peña is nu in balbezit. Peña geeft een hoge lob. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean rent richting de bal. Rami is nu in balbezit. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jayo rent richting de bal. Palata onderschept slim de pass. Palata geeft een hoge lob. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Williams speelt de bal door. Ardelean rent richting de bal. Chung is nu in balbezit. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:13

75e minuut.
Hurane rent richting de bal. Ardelean onderschept slim de pass. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón is nu in balbezit. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:14

75e minuut.
Daar is Hurane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean rent richting de bal. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:15

78e minuut.
Hesketh kopt de bal weg. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña is nu in balbezit. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Rami de bal. Peña geeft een hoge lob. Ardelean probeert de bal met de borst te controleren. Ardelean schiet op doel. Jurado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:16

84e minuut.
Klungelig pakt Da Costa de bal. Gordón is nu in balbezit. Gordón schiet op doel. Da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:17

86e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft een lange en hoge pass. Gordón kopt de bal weg. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Palata kopt de bal weg. Ardelean rent richting de bal. Gordón heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Williams met een sublieme pass. Palata rent richting de bal. Palata probeert naar een medespeler te passen. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Williams met een sublieme pass. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Figueira rent richting de bal. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Peña kopt de bal weg. Rami rent richting de bal. Rami haalt uit met een fantastische trap. Gordón rent richting de bal. Gordón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 85%, Super Deportivo Balboa 15%.
arabe unido fc - Super Deportivo Balboa 0:18