Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Električar F.K.CRNOGORACcc
Normal Tactiek Nova
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 27
slecht Schieten goed
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Đurđić is nu in balbezit. Đurđić met een sublieme pass. Klungelig pakt Todorić de bal. Concluído rent richting de bal. Concluído draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft een hoge lob. Lalovac geeft een lange en hoge pass. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 0:1

23e minuut.
Milinković speelt de bal door. Klungelig pakt Concluído de bal. Concluído met een sublieme pass. Daar is Thévenin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thévenin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lalovac rent richting de bal. Lalovac passt de bal zonder na te denken. Đurđić is nu in balbezit. Đurđić schiet op doel. Monteverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Churro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Krtolica geeft de bal voor. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović met een sublieme pass. Concluído is nu in balbezit. Concluído geeft een hoge lob. Zukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lalovac rent richting de bal. Lalovac geeft een lange en hoge pass. Olho Azul controleert de bal met de borst. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 1:1

38e minuut.
Thévenin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćurković. Thévenin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olho Azul met een snel genomen vrije trap. Concluído is nu in balbezit. Concluído draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Thévenin is nu in balbezit. Thévenin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Električar 58%, F.K.CRNOGORACcc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 1:1

48e minuut.
Concluído speelt de bal door. Petović is nu in balbezit. Petović passt de bal in één keer door. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Thévenin is nu in balbezit. Thévenin passt de bal in één keer door. Concluído rent richting de bal. Concluído haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 1:2

56e minuut.
Inworp. Petović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todorić is nu in balbezit. Concluído verovert de bal door een tackle van achteren. Concluído geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Olho Azul onderschept slim de pass. Olho Azul geeft een lange en hoge pass. Concluído is nu in balbezit. Concluído draait met de bal, schiet en ... Zukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 1:3

65e minuut.
Inworp. Čolović met de inworp. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 1:4

70e minuut.
Stević met de inworp. Kokić is nu in balbezit. Olho Azul is nu in balbezit. Đurđić rent richting de bal. Đurđić schiet op doel. Churro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Olho Azul geeft de bal voor. Thévenin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thévenin probeert naar een medespeler te passen. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidojević onderschept slim de pass. Ćurković kopt de bal weg. Concluído heeft problemen om de bal te vangen. Concluído draait met de bal, schiet en ... Zukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Vidojević geeft een hoge lob. Olho Azul kopt de bal weg. Concluído rent richting de bal. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Električar 60%, F.K.CRNOGORACcc 40%.
FK Električar - F.K.CRNOGORACcc 1:4