Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amazing football club Swindon park FC
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Karai is nu in balbezit. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mbuvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karai komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi speelt de bal door. Bitok probeert naar een medespeler te passen. Ereng rent richting de bal. Ereng haalt uit met een fantastische trap. Mungai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gacharia de bal. Mungai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kosgei onderschept slim de pass. Karai kan de bal niet met de borst controleren. Mwachofi probeert naar een medespeler te passen. Ereng rent richting de bal. Ereng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amazing football club - Swindon park FC 1:0

32e minuut.
Bitok is nu in balbezit. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman speelt de bal door. Daar is Matiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amazing football club 56%, Swindon park FC 44%.
amazing football club - Swindon park FC 1:0

50e minuut.
Mbuvi rent richting de bal. Wakihuri rent richting de bal. Mbuvi onderschept slim de pass. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gikonyo probeert naar een medespeler te passen. Matiba rent richting de bal. Yongo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matiba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wakihuri kopt de bal weg. Karai rent richting de bal. Bitok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bitok krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mbuvi verovert de bal door een tackle van achteren. Yongo verovert de bal door een tackle van achteren. Yongo probeert naar een medespeler te passen. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Kanana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiba is nu in balbezit. Kanana rent richting de bal. Matiba onderschept slim de pass. Matiba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Karai passt de bal in één keer door. Kariuki rent richting de bal. Kariuki passt de bal zonder na te denken. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng draait met de bal, schiet en ... Mungai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amazing football club 53%, Swindon park FC 47%.
amazing football club - Swindon park FC 1:0