Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Potatoes kenz bestz fc
Normal Tactiek hh
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 23.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Baiya met een sublieme pass. Daar is Wamuyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamuyu passt de bal in één keer door. Muhavi rent richting de bal. Muhavi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu verovert de bal door een tackle van achteren. Wamuyu passt de bal zonder na te denken. Owiti is nu in balbezit. Owiti passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baiya rent richting de bal. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Matilu geeft een hoge lob. Karim kopt de bal weg. Chipkemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelanga onderschept slim de pass. Chelanga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Potatoes - kenz bestz fc 0:1

40e minuut.
Matilu geeft een lange en hoge pass. Simiyu heeft problemen om de bal te vangen. Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 61%, kenz bestz fc 39%.
Bohemian Potatoes - kenz bestz fc 0:1

48e minuut.
Simiyu met een snelle inworp. Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilu onderschept slim de pass. Matilu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu met een sublieme pass. Chipende rent richting de bal. Muhavi onderschept slim de pass. Muhavi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mumba met een harde bal richting middenveld. Simiyu kopt de bal weg. Daar is Chelanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chelanga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 56%, kenz bestz fc 44%.
Bohemian Potatoes - kenz bestz fc 0:1