Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Neftci Force boys FC
kamaz Tactiek 1striker
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.8 gemiddelde waardering 65.5
adequate Schieten excellent
good Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus geeft een hoge lob. MacIndoe kopt de bal weg. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ... Həziyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Defilippi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tağıyev met een snelle inworp. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel. Cotea bokst de bal weg. Arney verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Scarpulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpulla geeft een hoge lob. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:1

12e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Rednic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Defilippi passt de bal met de wreef. Radziwiłł speelt de bal door. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwiłł geeft een hoge lob. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu haalt uit met een fantastische trap. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Həziyev trapt de bal weg. Radziwiłł kopt de bal weg. Hüseynov rent richting de bal. Rednic onderschept slim de pass. Rednic draait met de bal, schiet en ... Həziyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scarpulla met een snelle inworp. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe geeft de bal voor. Rednic is nu in balbezit. Abışov onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sălăgeanu neemt de hoekschop. Rednic maakt een snoekduik en kopt de bal. Həziyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:2

26e minuut.
MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:3

30e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:4

32e minuut.
Markus heeft problemen om de bal te vangen. Markus geeft een lange en hoge pass. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:5

36e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Klungelig pakt Sălăgeanu de bal. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Rednic is nu in balbezit. Rednic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu draait met de bal, schiet en ... Həziyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cəfərli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:6

42e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu speelt de bal door. Rednic is nu in balbezit. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Həziyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Force boys FC 0:7

43e minuut.
Scarpulla passt de bal zonder na te denken. MacIndoe is nu in balbezit. Cəfərli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacIndoe raakt geblesseerd tijdens het duel. Sălăgeanu komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Dəmirli rent richting de bal. Arney onderschept slim de pass. Met opzet legt Hüseynbəyli zijn tegenspeler op de grond. Hüseynbəyli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 59%, Force boys FC 41%.
FK Neftci - Force boys FC 0:7

53e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Həziyev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cəfərli onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Həziyev met een harde bal richting middenveld. Radziwiłł kopt de bal weg. Hüseynov rent richting de bal. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Qafarsoy controleert de bal met de borst. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava geeft een lange en hoge pass. Rednic is nu in balbezit. Rednic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Scarpulla kopt de bal weg. MacIndoe is nu in balbezit. Met opzet legt Cəfərli zijn tegenspeler op de grond. Cəfərli krijgt een gele kaart. MacIndoe raakt geblesseerd tijdens het duel. Sălăgeanu met een snel genomen vrije trap. Rednic springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Həziyev probeert naar een medespeler te passen. Alexandersen kopt de bal weg. Rednic is nu in balbezit. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Caçapava geeft de bal voor. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe passt de bal zonder na te denken. Rednic is nu in balbezit. Rednic draait met de bal, schiet en ... Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
MacIndoe onderschept slim de pass. MacIndoe passt de bal in één keer door. Scarpulla is nu in balbezit. Scarpulla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 60%, Force boys FC 40%.
FK Neftci - Force boys FC 0:7