Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharvili SC FC Keshle
003 Tactiek ferqlii
37% Balbezit 63%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.1 gemiddelde waardering 62.9
solid Schieten formidable
adequate Passen formidable
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Rövşənov rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo met een sublieme pass. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Faas rent richting de bal. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Gubán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Berios geeft een hoge lob. Arnesen speelt de bal door. Faas kopt de bal weg. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo speelt de bal door. Gubán is nu in balbezit. Gubán schiet op doel. Pappariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Berios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berios geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Arnesen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC Keshle 1:0

30e minuut.
Dognini speelt de bal door. Gubán rent richting de bal. Daar is Gubán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gubán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharvili SC - FC Keshle 1:1

32e minuut.
Şərifoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Qurbanoğlu de bal. Smoktunowicz speelt de bal door. Ioan probeert naar een medespeler te passen. Gubán rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo schiet op doel. Pappariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC Keshle 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 59%, FC Keshle 41%.
Sharvili SC - FC Keshle 1:2

47e minuut.
Coşqun geeft een lange en hoge pass. Daar is Nechită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită geeft een hoge lob. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel. Arnesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharvili SC - FC Keshle 2:2

49e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan speelt de bal door. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Pappariello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC Keshle 2:3

53e minuut.
Gubán is nu in balbezit. Dəmirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gubán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gubán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pappariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC Keshle 2:4

68e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC Keshle 2:5

77e minuut.
Kanik speelt de bal door. Gubán is nu in balbezit. Dəmirov begaat een overtreding. Dəmirov krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Spinu met de inworp. Ioan geeft de bal voor. Dognini kopt de bal weg. Klungelig pakt Gubán de bal. Gubán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Spinu rent richting de bal. Ioan onderschept slim de pass. Ioan met een sublieme pass. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán draait met de bal, schiet en ... Pappariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC Keshle 2:6

85e minuut.
Rövşənov rent richting de bal. Rövşənov geeft een lange en hoge pass. Ioan probeert de bal aan de voet te houden. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Arnesen bokst de bal weg.

89e minuut.
Ioan onderschept slim de pass. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioan speelt de bal door. Klungelig pakt Gubán de bal. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Pappariello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 60%, FC Keshle 40%.
Sharvili SC - FC Keshle 2:6