Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Enclumes SAINT LOUIS ACADEMY FOOT
Normal Tactiek 523
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
Drymonakos passt de bal met de wreef. Palotás is nu in balbezit. Palotás passt de bal met de wreef. Proteasa rent richting de bal. Proteasa draait met de bal, schiet en ... Wague bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:1

4e minuut.
Doeltrap. Wague met een harde bal richting middenveld. Drymonakos kopt de bal weg. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Žalac is nu in balbezit. Žalac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Proteasa de bal. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Wague probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:2

8e minuut.
Inworp. Pasture met een snelle inworp. Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac schiet op doel. Campagne heeft problemen om de bal te vangen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Proteasa rent richting de bal. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:3

13e minuut.
Ka probeert naar een medespeler te passen. Sow Fall is nu in balbezit. Žalac verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac draait met de bal, schiet en ... Wague probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
M`Bengue heeft problemen om de bal te vangen. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Proteasa de bal. Proteasa draait met de bal, schiet en ... Wague werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:4

16e minuut.
Žalac passt de bal in één keer door. Palotás rent richting de bal. Palotás passt de bal zonder na te denken. Proteasa heeft problemen om de bal te vangen. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Serban heeft problemen om de bal te vangen. Serban geeft een hoge lob. Campagne is nu in balbezit. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
N`Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás met een sublieme pass. Žalac rent richting de bal. Žalac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:5

21e minuut.
M`Bengue is nu in balbezit. N`Doye verovert de bal door een tackle van achteren. N`Doye geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ka de bal onder controle te krijgen. Proteasa is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Wague met een harde bal richting middenveld. Drymonakos kopt de bal weg. Proteasa rent richting de bal. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:6

24e minuut.
Palotás is nu in balbezit. N`Doye is nu in balbezit. Palotás speelt de bal door. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Wague probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:7

28e minuut.
Doeltrap. Wague met een harde bal richting middenveld. Drymonakos kopt de bal weg. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:8

30e minuut.
Palotás verovert de bal door een tackle van achteren. Palotás probeert naar een medespeler te passen. Campagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa draait met de bal, schiet en ... Wague probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:9

32e minuut.
Proteasa passt de bal in één keer door. Žalac is nu in balbezit. Ka is nu in balbezit. Žalac verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
M`Bengue geeft een hoge lob. Inworp. Serban met een snelle inworp. N`Doye rent richting de bal. N`Doye geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:10

37e minuut.
Palotás onderschept slim de pass. Palotás passt de bal met de wreef. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel. Wague probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:11

40e minuut.
Žalac geeft de bal voor. Palotás rent richting de bal. Palotás passt de bal zonder na te denken. Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos geeft de bal voor. Paal! Proteasa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:12

44e minuut.
Caruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruccio geeft een lange en hoge pass. Sow Fall rent richting de bal. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Wague probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Žalac is nu in balbezit. Žalac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 85%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 15%.
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:13

47e minuut.
M`Bengue is nu in balbezit. Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos met een sublieme pass. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Serban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás geeft een hoge lob. Žalac rent richting de bal. Žalac draait met de bal, schiet en ... Wague verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt N`Doye de bal. N`Doye draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:14

56e minuut.
Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos speelt de bal door. Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac heeft problemen om de bal te vangen. Žalac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Žalac rent richting de bal. Žalac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Roganti niet meer kan verder spelen. Pieszek komt het veld opgelopen. Pasture met de inworp. Žalac is nu in balbezit. Žalac geeft de bal voor. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:15

65e minuut.
Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa speelt de bal door. Žalac is nu in balbezit. Žalac draait met de bal, schiet en ... Wague werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Diakho geeft een lange en hoge pass. Visconde de Taunay kopt de bal weg. N`Doye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palotás rent richting de bal. Palotás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:16

73e minuut.
Visconde de Taunay kopt de bal weg. Serbezov heeft problemen om de bal te vangen. Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Žalac rent richting de bal. Žalac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Palotás met een sublieme pass. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa passt de bal in één keer door. Daar is Žalac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žalac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
N`Doye is nu in balbezit. N`Doye passt de bal zonder na te denken. Daar is Drymonakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac haalt uit met een fantastische trap. Wague bokst de bal weg. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:17

86e minuut.
Klungelig pakt Pasture de bal. Ka is nu in balbezit. Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac geeft een lange en hoge pass. Wague probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 86%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 14%.
Magiques Enclumes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:18