Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Pétoires FC Carrière
Normal Tactiek Balanced
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Bouba Khadam probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ovidiu zal de hoekschop nemen. Młotkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Diallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:1

10e minuut.
Rybacki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadio. Rybacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Hinze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Młotkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Salih geeft de bal voor. Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux passt de bal in één keer door. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:2

23e minuut.
Mansour Gueye rent richting de bal. Hinze onderschept slim de pass. Hinze geeft de bal voor. Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salih is nu in balbezit. Salih geeft een lange en hoge pass. Koté controleert de bal met de borst. Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Assane Guèye speelt de bal door. Daar is Koté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kállai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállai geeft een lange en hoge pass. Młotkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Młotkowski heeft problemen om de bal te vangen. Assane Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski onderschept slim de pass. Młotkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:3

39e minuut.
Pekcan passt de bal met de wreef. Młotkowski rent richting de bal. Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski is nu in balbezit. Młotkowski schiet op doel. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Młotkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:4

44e minuut.
Salih met een sublieme pass. Klungelig pakt Rybacki de bal. Rybacki met een sublieme pass. Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski schiet op doel. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 70%, FC Carrière 30%.
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:4

56e minuut.
Ovidiu met een sublieme pass. Daar is Rigaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigaux met een sublieme pass. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hinze is nu in balbezit. Hinze speelt de bal door. Assane Guèye is nu in balbezit. Młotkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Młotkowski haalt uit met een fantastische trap. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
San rent richting de bal. Salih verovert de bal door een tackle van achteren. Salih geeft de bal voor. Młotkowski is nu in balbezit. Młotkowski draait met de bal, schiet en ... Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kállai zal de hoekschop nemen. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kabely bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux verovert de bal door een tackle van achteren. Rigaux passt de bal zonder na te denken. Młotkowski heeft problemen om de bal te vangen. Młotkowski draait met de bal, schiet en ... Diallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:5

74e minuut.
Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam is nu in balbezit. Rigaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouba Khadam roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bouba Khadam kan niet meer verder spelen. Samassa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pekcan heeft problemen om de bal te vangen. Pekcan passt de bal in één keer door. Kállai geeft een hoge lob. Młotkowski probeert de bal met de borst te controleren. Młotkowski draait met de bal, schiet en ... Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:6

80e minuut.
Cindoruk kopt de bal weg. Ovidiu rent richting de bal. Ovidiu passt de bal met de wreef. Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Rigaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux is nu in balbezit. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:7

90e minuut.
N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu onderschept slim de pass. Ovidiu geeft een lange en hoge pass. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młotkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 65%, FC Carrière 35%.
Emportés Pétoires - FC Carrière 0:8