Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 13:28
  • Bekerwedstrijd: China FA Cup
  • Stadion: Ayumi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2992
Ayumi Yike Baocheng
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
10 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Xiaomei onderschept slim de pass. Xiaomei passt de bal zonder na te denken. Weimiao is nu in balbezit. Yuan`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuan`an schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 0:1

3e minuut.
Gai passt de bal zonder na te denken. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhicheng. Zhicheng krijgt een gele kaart. Baifu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baifu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 0:2

6e minuut.
Baifu verovert de bal door een tackle van achteren. Baifu met een sublieme pass. Guanhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Tianzhu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuan`an rent richting de bal. Yuan`an passt de bal met de wreef. Guanhua geeft een hoge lob. Qianqian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Xiaomei is nu in balbezit. Zhicheng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuan`an. Yuan`an krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Songhai rent richting de bal. Songhai geeft een hoge lob. Zhicheng kopt de bal weg. Hongyun kan de bal niet met de borst controleren. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Linghai is nu in balbezit. Linghai geeft een hoge lob. Gai controleert de bal met de borst. Weimiao rent richting de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 0:3

32e minuut.
Baifu geeft de bal voor. Gai heeft problemen om de bal te vangen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Qianqian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 0:4

39e minuut.
Guanhua rent richting de bal. Guanhua passt de bal met de wreef. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 0:5

40e minuut.
Gai is nu in balbezit. Gai met een sublieme pass. Huade rent richting de bal. Hongyun onderschept slim de pass. Hongyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baifu kopt de bal weg. Yuan`an rent richting de bal. Zhicheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhicheng krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
zhonghuan speelt de bal door. Haiyong kopt de bal weg. Guanhua heeft problemen om de bal te vangen. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun haalt uit met een fantastische trap. zhonghuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 63%, Yike Baocheng 37%.
Ayumi - Yike Baocheng 0:5

51e minuut.
Baifu speelt de bal door. Gai met een sublieme pass. Huade bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
zhonghuan trapt de bal weg. Yuan`an kopt de bal weg. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Xiuyuan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tianzhu met een snelle inworp. Klungelig pakt Yuan`an de bal. Yuan`an geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Xiaomei geeft een lange en hoge pass. Yuan`an probeert naar een medespeler te passen. Gai heeft problemen om de bal te vangen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bohu met een snelle inworp. Gai is nu in balbezit. Gai probeert naar een medespeler te passen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 0:6

67e minuut.
Linghai probeert naar een medespeler te passen. Huade heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hongyun. Hongyun krijgt een gele kaart. Haiyong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fenjin komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Xianyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin passt de bal in één keer door. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Yike Baocheng 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 79%, Yike Baocheng 21%.
Ayumi - Yike Baocheng 1:6