Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
雅荷塘FC Internazionale Milano Nerazzurri
Normal Tactiek gelato
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Haibo is nu in balbezit. Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Haibo onderschept slim de pass. Tassin is nu in balbezit. Tassin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama probeert naar een medespeler te passen. Tassin rent richting de bal. Tassin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
雅荷塘FC - Internazionale Milano Nerazzurri 0:1

24e minuut.
Tassin rent richting de bal. Jiongming verovert de bal door een tackle van achteren. Née verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin is nu in balbezit. Tassin draait met de bal, schiet en ... Deliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
雅荷塘FC - Internazionale Milano Nerazzurri 0:2

31e minuut.
Gassama kopt de bal weg. Bofei probeert de bal aan de voet te houden. Tinglong rent richting de bal. Tassin verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jiongming geeft een lange en hoge pass. Menglong kopt de bal weg. Yingdong speelt de bal door. Tassin is nu in balbezit. Tassin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yingdong kopt de bal weg. Marchet rent richting de bal. Zixiang begaat een overtreding. Zixiang krijgt een gele kaart. Marchet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marchet kan niet meer verder spelen. Djorkaeff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雅荷塘FC 60%, Internazionale Milano Nerazzurri 40%.
雅荷塘FC - Internazionale Milano Nerazzurri 0:2

53e minuut.
Jiongming met een sublieme pass. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff passt de bal met de wreef. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin haalt uit met een fantastische trap. Deliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gassama geeft de bal voor. Née met een sublieme pass. Daar is Haibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bofei trapt de bal weg van het doel. Zixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Née maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Née moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Née schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Sonko geeft de bal voor. Jiongming heeft problemen om de bal te vangen. Tassin is nu in balbezit. Tassin draait met de bal, schiet en ... Deliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
雅荷塘FC - Internazionale Milano Nerazzurri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雅荷塘FC 61%, Internazionale Milano Nerazzurri 39%.
雅荷塘FC - Internazionale Milano Nerazzurri 0:3