Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quhistan perspolis Pool
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Abu-Abdel rent richting de bal. Hurajah rent richting de bal. Hurajah met een sublieme pass. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Khanlary rent richting de bal. Abu-Abdel rent richting de bal. Khanlary onderschept slim de pass. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Khatami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurajah rent richting de bal. Hurajah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Suleiman rent richting de bal. Idrissi verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi speelt de bal door. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Eudeline trapt de bal weg. Suleiman kopt de bal weg. Daar is Bani-Sadr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quhistan - perspolis Pool 1:0

25e minuut.
Khanlary is nu in balbezit. Suleiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khanlary raakt geblesseerd tijdens het duel. Khatami met een snel genomen vrije trap. Abu-Abdel heeft problemen om de bal te vangen. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel. Eudeline probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Melli met de inworp. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi geeft een lange en hoge pass. Daar is Khanlary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanlary haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Idrissi passt de bal in één keer door. Melli is nu in balbezit. Melli geeft een hoge lob. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Suleiman is nu in balbezit. Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif speelt de bal door. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quhistan - perspolis Pool 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quhistan 52%, perspolis Pool 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quhistan - perspolis Pool 1:1

58e minuut.
Melli verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif geeft een lange en hoge pass. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quhistan - perspolis Pool 1:2

68e minuut.
Khomeini is nu in balbezit. Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Abu-Abdel rent richting de bal. Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quhistan - perspolis Pool 1:3

89e minuut.
Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Reis rent richting de bal. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quhistan 51%, perspolis Pool 49%.
Quhistan - perspolis Pool 1:3