Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies The Usefulones
GERT10 Tactiek 20225D1-10-11BB
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 52.1
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Rudzki rent richting de bal. Rudzki passt de bal in één keer door. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Usefulones 0:1

8e minuut.
Aurelio probeert naar een medespeler te passen. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. van Beek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musampa rent richting de bal. Musampa geeft een lange en hoge pass. Cavendish rent richting de bal. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Hupperts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupperts probeert naar een medespeler te passen. Rudzki speelt de bal door. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Orel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupperts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hupperts krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gleenewinkel probeert naar een medespeler te passen. Narbona met een sublieme pass. Zdunek is nu in balbezit. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 57%, The Usefulones 43%.
Quickies - The Usefulones 0:1

64e minuut.
Rudzki probeert naar een medespeler te passen. Musampa rent richting de bal. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă schiet op doel. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Usefulones 0:2

65e minuut.
Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Hupperts rent richting de bal. Hupperts passt de bal in één keer door. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Hupperts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aurelio rent richting de bal. Aurelio geeft een hoge lob. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Apró trapt de bal weg van het doel. Daar is Cavendish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. Mantzanas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Usefulones 1:2

83e minuut.
Hupperts kan de bal niet met de borst controleren. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts is nu in balbezit. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 64%, The Usefulones 36%.
Quickies - The Usefulones 1:2