Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit Atlas Lions
Test123 Tactiek 4-2-1-3
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Carpio Pineda speelt de bal door. Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings geeft een hoge lob. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Igarashi speelt de bal door. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens speelt de bal door. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Vişoianu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlemmings de bal. Vlemmings speelt de bal door. ten Have is nu in balbezit. ten Have haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. Regeer probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings geeft een hoge lob. Nijhuis maakt een snoekduik en kopt de bal. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Vlemmings geeft de bal voor. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Kaban rent richting de bal. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis schiet op doel. Carpio Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arınç rent richting de bal. Burgzorg onderschept slim de pass. Burgzorg speelt de bal door. Kaban rent richting de bal. Kaban schiet op doel. Paal! Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Stevens rent richting de bal. Stevens met een sublieme pass. Kaban is nu in balbezit. Kaban schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Atlas Lions 0:1

22e minuut.
Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu onderschept slim de pass. Nijhuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Burgzorg speelt de bal door. Stevens is nu in balbezit. Stevens speelt de bal door. Kaban rent richting de bal. Kaban haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Igarashi heeft problemen om de bal te vangen. Vlemmings geeft de bal voor. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Winiarek verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarek geeft de bal voor. Kaban is nu in balbezit. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 70%, Atlas Lions 30%.
Rood-Wit - Atlas Lions 0:1

48e minuut.
Burgzorg geeft een lange en hoge pass. Kaban is nu in balbezit. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. ten Have is nu in balbezit. ten Have haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj passt de bal met de wreef. Arınç is nu in balbezit. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rood-Wit - Atlas Lions 1:1

80e minuut.
Arınç kopt de bal weg. Dumfries geeft de bal voor. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Atlas Lions 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 67%, Atlas Lions 33%.
Rood-Wit - Atlas Lions 1:2