Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Majko CF Čukaričky Dechtice
press Tactiek Camp nou
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Rodríguez Muíños rent richting de bal. Rodríguez Muíños geeft de bal voor. Carnovale rent richting de bal. Congo onderschept slim de pass. Congo haalt uit met een fantastische trap. Tkáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pustelnik probeert de bal met de borst te controleren. Pustelnik geeft een lange en hoge pass. Karwan heeft problemen om de bal te vangen. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ... Tkáč bokst de bal weg.

16e minuut.
Läderach onderschept slim de pass. Mračka rent richting de bal. Marozsán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marozsán krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ribovič passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños speelt de bal door. Congo rent richting de bal. Congo draait met de bal, schiet en ... Tkáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Alić probeert naar een medespeler te passen. Horvat rent richting de bal. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bagdonavičius de bal. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Karwan speelt de bal door. Klungelig pakt Horvat de bal. Horvat met een sublieme pass. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - CF Čukaričky Dechtice 0:1

44e minuut.
Congo met een sublieme pass. Läderach rent richting de bal. Durmadan onderschept slim de pass. Durmadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - CF Čukaričky Dechtice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 52%, CF Čukaričky Dechtice 48%.
FC Majko - CF Čukaričky Dechtice 0:2

57e minuut.
Congo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cârlescu. Congo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribovič zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Congo rent richting de bal. Congo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - CF Čukaričky Dechtice 1:2

59e minuut.
Rodríguez Muíños kopt de bal weg. Carnovale met een sublieme pass. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik geeft een lange en hoge pass. Congo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pustelnik met een sublieme pass. Mračka rent richting de bal. Mračka passt de bal met de wreef. Congo is nu in balbezit. Congo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ribovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horvat is nu in balbezit. Horvat passt de bal in één keer door. Durmadan rent richting de bal. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Kurej bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 52%, CF Čukaričky Dechtice 48%.
FC Majko - CF Čukaričky Dechtice 1:2