Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portimonense Sporting Club Leões da Avenida
Virus Tactiek D
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 59.4
redelijk Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mavropoulos de bal. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ierardo rent richting de bal. Ierardo passt de bal in één keer door. Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft een lange en hoge pass. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cerezo geeft de bal voor. Inworp. Kukiełka met de inworp. Soplica rent richting de bal. Soplica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Leões da Avenida 0:1

12e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Teleki zijn tegenspeler op de grond. Konecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawiejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ierardo heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka passt de bal in één keer door. Soplica is nu in balbezit. Soplica draait met de bal, schiet en ... Sulák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Leões da Avenida 0:2

20e minuut.
Çapraz speelt de bal door. Zawiejski is nu in balbezit. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft een lange en hoge pass. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kukiełka speelt de bal door. Soplica rent richting de bal. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cerezo trapt de bal weg van het doel. Teleki kopt de bal weg. Herrera geeft de bal voor. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 64%, Leões da Avenida 36%.
Portimonense Sporting Club - Leões da Avenida 0:2

54e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gornakov de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Sulák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Przerwa speelt de bal door. Daar is Teleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teleki met een sublieme pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sulák trapt de bal weg van het doel. Herrera kopt de bal weg. Teleki is nu in balbezit. Teleki geeft een lange en hoge pass. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk passt de bal in één keer door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Leões da Avenida 0:3

80e minuut.
Bagietas kopt de bal weg. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Leões da Avenida 0:4

90e minuut.
Mavropoulos rent richting de bal. Mavropoulos geeft een lange en hoge pass. Eidery kopt de bal weg. Teleki rent richting de bal. Teleki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 61%, Leões da Avenida 39%.
Portimonense Sporting Club - Leões da Avenida 0:4