Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algarve United S.C.U.Torreense
M Tactiek 532
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


13e minuut.
Sardento geeft een hoge lob. Richard probeert naar een medespeler te passen. Villas met een sublieme pass. Merunka rent richting de bal. Merunka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zagórski met een sublieme pass. Caro is nu in balbezit. Caro geeft de bal voor. Gordillo krijgt zijn hoofd ertegen. Sembiring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 0:1

20e minuut.
Sardento geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallesson met een snelle inworp. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Abia geeft een lange en hoge pass. Sardento heeft problemen om de bal te vangen. Pallesson is nu in balbezit. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Donnelly bokst de bal weg.

25e minuut.
Gordillo passt de bal in één keer door. Villas is nu in balbezit. Villas passt de bal zonder na te denken. Daar is Merunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merunka schiet op doel. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Contreiras geeft een lange en hoge pass. Kirkov is nu in balbezit. Fragateiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fragateiro krijgt een gele kaart. Kirkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Züscher zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algarve United - S.C.U.Torreense 1:1

34e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes rent richting de bal. Menezes geeft een hoge lob. Daar is Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo passt de bal met de wreef. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka draait met de bal, schiet en ... Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Merunka geeft een lange en hoge pass. Owczarczyk kopt de bal weg. Richard heeft problemen om de bal te vangen. Richard haalt uit met een fantastische trap. Sembiring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 53%, S.C.U.Torreense 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algarve United - S.C.U.Torreense 1:1

47e minuut.
Züscher met een sublieme pass. Villas rent richting de bal. Villas geeft een lange en hoge pass. Merunka krijgt zijn hoofd ertegen. Sembiring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 1:2

53e minuut.
Zagórski rent richting de bal. Zagórski passt de bal met de wreef. Richard is nu in balbezit. Richard passt de bal met de wreef. Gordillo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gordillo krijgt zijn hoofd ertegen. Sembiring bokst de bal weg. Merunka rent richting de bal. Merunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 1:3

57e minuut.
Barba met een sublieme pass. Caro rent richting de bal. Caro geeft een hoge lob. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kirkov kopt de bal weg. Sardento probeert de bal aan de voet te houden. Pallesson rent richting de bal. Pallesson geeft een hoge lob. Kirkov krijgt zijn hoofd ertegen. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fragateiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher onderschept slim de pass. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 2:3

63e minuut.
Pallesson geeft een hoge lob. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreiras geeft een hoge lob. Kirkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Barba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fragateiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Contreiras is nu in balbezit. Contreiras passt de bal met de wreef. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel. Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algarve United - S.C.U.Torreense 3:3

74e minuut.
Abia is nu in balbezit. Caro onderschept slim de pass. Caro passt de bal in één keer door. Daar is Merunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merunka draait met de bal, schiet en ... Sembiring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Richard rent richting de bal. Richard passt de bal zonder na te denken. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. Sembiring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Merunka kopt de bal weg. Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Rojo geeft de bal voor. Züscher rent richting de bal. Züscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:3

83e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft de bal voor. Merunka is nu in balbezit. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo schiet op doel. Sembiring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merunka kan de bal niet met de borst controleren. Merunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:4

86e minuut.
Barba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreiras met een snelle inworp. Kirkov rent richting de bal. Kirkov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Villas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordillo is nu in balbezit. Owczarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gordillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Richard neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sembiring bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 43%, S.C.U.Torreense 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Zagórski geeft de bal voor. Carrizo rent richting de bal. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Sembiring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:5

98e minuut.
Barba onderschept slim de pass. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:6

101e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo passt de bal met de wreef. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

104e minuut.
Richard rent richting de bal. Richard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gordillo de bal. Gordillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 63%, S.C.U.Torreense 37%.
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:7

114e minuut.
Kirkov met een sublieme pass. Owczarczyk is nu in balbezit. Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Villas geeft een hoge lob. Merunka springt en kopt de bal. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 47%, S.C.U.Torreense 53%.
Algarve United - S.C.U.Torreense 4:7