Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDLeiria Benfica JP
minha Tactiek jn
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 51
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Chulapa passt de bal in één keer door. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza speelt de bal door. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kliba heeft problemen om de bal te vangen. Kliba probeert naar een medespeler te passen. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 0:1

13e minuut.
Biajgo geeft de bal voor. Bajzát kopt de bal weg. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Klungelig pakt Grajeda de bal. Grajeda met een sublieme pass. Daar is Płaczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grajeda rent richting de bal. Grajeda met een sublieme pass. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ... Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 0:2

23e minuut.
Chulapa rent richting de bal. Grajeda verovert de bal door een tackle van achteren. Grajeda passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jaua is nu in balbezit. Jaua passt de bal met de wreef. Gailing is nu in balbezit. Gailing schiet op doel. Tajner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 1:2

33e minuut.
Tyszkiewicz geeft de bal voor. Płaczkowski kopt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Marquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 1:3

35e minuut.
de Juanas met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo onderschept slim de pass. Grajeda verovert de bal door een tackle van achteren. Grajeda schiet op doel. Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 53%, Benfica JP 47%.
UDLeiria - Benfica JP 1:3

47e minuut.
Kliba is nu in balbezit. Kliba met een sublieme pass. Klungelig pakt Płaczkowski de bal. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 1:4

49e minuut.
Balajcza passt de bal met de wreef. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Grajeda probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Marquet bokst de bal weg.

52e minuut.
Grajeda speelt de bal door. Kliba rent richting de bal. Kliba speelt de bal door. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 1:5

63e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. de Juanas rent richting de bal. Gailing verovert de bal door een tackle van achteren. Gailing schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Jaua probeert naar een medespeler te passen. Peraić is nu in balbezit. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tajner trapt de bal weg van het doel. Fernández Benito kopt de bal weg. Pinedo met een sublieme pass. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kliba rent richting de bal. Kliba passt de bal met de wreef. Płaczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Biajgo met een sublieme pass. Grajeda rent richting de bal. Grajeda passt de bal in één keer door. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Grajeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajeda passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 1:6

75e minuut.
Tyszkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Chulapa de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Benfica JP 1:7

76e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kovachev de bal. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz onderschept slim de pass. Tyszkiewicz speelt de bal door. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Marquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 66%, Benfica JP 34%.
UDLeiria - Benfica JP 1:7