Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team majista95
paty Tactiek 11q1w
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen solid


14e minuut.
Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Harper probeert naar een medespeler te passen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 0:1

16e minuut.
Harper geeft een lange en hoge pass. Stadnik rent richting de bal. Stadnik passt de bal in één keer door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibănescu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 0:2

17e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz onderschept slim de pass. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński schiet op doel. Germini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu passt de bal zonder na te denken. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Coporan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 1:2

23e minuut.
van Deyck speelt de bal door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Stadnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Ibănescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Ibănescu geeft de bal voor. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 1:3

32e minuut.
Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Jouda is nu in balbezit. Jouda passt de bal met de wreef. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Germini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz geeft een hoge lob. Harper is nu in balbezit. Daar is Felsztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felsztyński schiet op doel. Germini bokst de bal weg. Stadnik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Germini probeert naar een medespeler te passen. Jouda rent richting de bal. Jouda geeft een lange en hoge pass. Stadnik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Nazyapmaz kopt de bal weg. Stadnik is nu in balbezit. Niżnik rent richting de bal. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 78%, majista95 22%.
mordafoka-team - majista95 1:3

46e minuut.
Barakauskis geeft een lange en hoge pass. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal in één keer door. Jouda geeft een lange en hoge pass. Stadnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Panteleev passt de bal in één keer door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
van Deyck passt de bal met de wreef. Buelinckx geeft de bal voor. Klungelig pakt Čarapić de bal. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Felsztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Harper passt de bal met de wreef. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jouda passt de bal in één keer door. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz passt de bal in één keer door. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz speelt de bal door. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 1:4

62e minuut.
Nestorović speelt de bal door. Barakauskis is nu in balbezit. Jouda geeft de bal voor. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jouda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stadnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Germini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Turuncu geeft de bal voor. Jouda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staruchowicz de bal. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Germini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jouda zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Germini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stadnik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 1:5

72e minuut.
Niżnik onderschept slim de pass. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik maakt een afschuwelijke overtreding. Niżnik krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Petardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Felsztyński de bal. Felsztyński passt de bal in één keer door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doeltrap. Chấn Phong komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamashiro komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nestorović speelt de bal door. Jouda is nu in balbezit. Jouda passt de bal zonder na te denken. Tamashiro probeert naar een medespeler te passen. Chấn Phong geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Germini speelt de bal door. Jouda kopt de bal weg. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jouda passt de bal zonder na te denken. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro passt de bal met de wreef. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 1:6

89e minuut.
Nestorović speelt de bal door. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro probeert naar een medespeler te passen. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - majista95 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 62%, majista95 38%.
mordafoka-team - majista95 1:7