Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lisbon FC G.D.R-Canas
normal Tactiek Joma
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Haas speelt de bal door. Dannebaum is nu in balbezit. Cachuxo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dannebaum raakt geblesseerd tijdens het duel. Dannebaum wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kryszak speelt de bal door. Daar is Dannebaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dannebaum passt de bal met de wreef. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dannebaum rent richting de bal. Cachuxo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dannebaum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sturdza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - G.D.R-Canas 0:1

17e minuut.
Dannebaum maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciepły de bal. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sturdza rent richting de bal. Sturdza passt de bal zonder na te denken. Dannebaum heeft problemen om de bal te vangen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - G.D.R-Canas 0:2

22e minuut.
Medin controleert de bal met de borst. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis passt de bal met de wreef. Lezana speelt de bal door. Välk is nu in balbezit. Välk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dannebaum passt de bal in één keer door. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak passt de bal in één keer door. Sturdza rent richting de bal. Sturdza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 72%, G.D.R-Canas 28%.
Lisbon FC - G.D.R-Canas 0:2

47e minuut.
Lalaounis geeft de bal voor. Jachacz kopt de bal weg. Haas rent richting de bal. Haas met een sublieme pass. Sturdza probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum passt de bal in één keer door. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak schiet op doel. Bartolozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Medin passt de bal in één keer door. Lezana rent richting de bal. Lezana passt de bal zonder na te denken. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Medin probeert naar een medespeler te passen. Aguinaga rent richting de bal. Välk begaat een overtreding. Aguinaga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aguinaga kan niet meer verder spelen. Kalquito komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lezana geeft de bal voor. Kryszak heeft problemen om de bal te vangen. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalquito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalquito haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi bokst de bal weg.

73e minuut.
Lalaounis met een sublieme pass. Medin rent richting de bal. Medin passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Dongming bokst de bal weg.

77e minuut.
Haas is nu in balbezit. Haas probeert naar een medespeler te passen. Sturdza speelt de bal door. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - G.D.R-Canas 0:3

79e minuut.
Dannebaum verovert de bal door een tackle van achteren. Dannebaum passt de bal zonder na te denken. Haas rent richting de bal. Haas draait met de bal, schiet en ... Bartolozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 57%, G.D.R-Canas 43%.
Lisbon FC - G.D.R-Canas 0:3