Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Penedo FC Shingeki no Kyojin
Mancos Tactiek X
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Nović met een sublieme pass. Kopistko rent richting de bal. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:1

10e minuut.
Çarçani passt de bal in één keer door. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti passt de bal in één keer door. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pawłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Savidan rent richting de bal. Cole speelt de bal door. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:2

16e minuut.
Kopistko onderschept slim de pass. Pieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniek speelt de bal door. Kürtös rent richting de bal. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kürtös kopt de bal weg. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:3

24e minuut.
Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan passt de bal zonder na te denken. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös schiet op doel. Kopistko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:4

26e minuut.
Brocea passt de bal met de wreef. Ferri speelt de bal door. Kürtös met een sublieme pass. Savidan heeft problemen om de bal te vangen. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brunt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Çarçani de bal onder controle te krijgen. Savidan kopt de bal weg. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Variaş speelt de bal door. Monsalve rent richting de bal. Monsalve geeft de bal voor. Kürtös heeft problemen om de bal te vangen. Kürtös draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Peniche de bal. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal zonder na te denken. Savidan is nu in balbezit. Savidan haalt uit met een fantastische trap. Tutić bokst de bal weg.

34e minuut.
Pieniek met een snelle inworp. Gadais is nu in balbezit. Gadais passt de bal zonder na te denken. Kürtös rent richting de bal. Kürtös schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Drašković passt de bal zonder na te denken. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan passt de bal zonder na te denken. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Penedo FC 65%, Shingeki no Kyojin 35%.
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:5

46e minuut.
Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Savidan rent richting de bal. Savidan met een sublieme pass. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Cole met een sublieme pass. Gadais met een sublieme pass. Requena rent richting de bal. Savidan verovert de bal door een tackle van achteren. Savidan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:6

50e minuut.
Cole geeft de bal voor. Requena kopt de bal weg. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savidan rent richting de bal. Savidan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Savidan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacheco komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pieniek is nu in balbezit. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peniche de bal. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gadais geeft een lange en hoge pass. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cole is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieniek met een snel genomen vrije trap. Kürtös krijgt zijn hoofd ertegen. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Peniche probeert de bal aan de voet te houden. Tutić bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Cole passt de bal zonder na te denken. Kürtös rent richting de bal. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:7

74e minuut.
Variaş probeert naar een medespeler te passen. Brunt rent richting de bal. Brunt geeft de bal voor. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös draait met de bal, schiet en ... Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös passt de bal met de wreef. Pieniek rent richting de bal. Pieniek geeft een hoge lob. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kürtös is nu in balbezit. Kopistko rent richting de bal. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös draait met de bal, schiet en ... Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:8

82e minuut.
Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:9

84e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Peniche begaat een overtreding. Pacheco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieniek met een snel genomen vrije trap. Kürtös springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Penedo FC 78%, Shingeki no Kyojin 22%.
Monte Penedo FC - Shingeki no Kyojin 0:9