Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipas Titans Raigoon FC
523 Tactiek R-5212
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 50.1
unsatisfactory Schieten incredible
weak Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Baev geeft een hoge lob. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček passt de bal met de wreef. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rasquilha bokst de bal weg.

3e minuut.
Anco heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal met de wreef. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Pinedo geeft de bal voor. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček onderschept slim de pass. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:1

8e minuut.
Daar is Aguico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemeček onderschept slim de pass. Asilkurt rent richting de bal. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Folan onderschept slim de pass. Folan geeft de bal voor. Získal kopt de bal weg. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Získal met de inworp. Baev speelt de bal door. Folan met een sublieme pass. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:2

16e minuut.
Baev is nu in balbezit. Baev geeft een hoge lob. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Asilkurt kopt de bal weg. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček heeft problemen om de bal te vangen. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:3

18e minuut.
Aguico passt de bal met de wreef. Albuquerque heeft problemen om de bal te vangen. Cuba is nu in balbezit. Nemeček rent richting de bal. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček schiet op doel. Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:4

23e minuut.
Camarinha verovert de bal door een tackle van achteren. Folan geeft de bal voor. Nemeček heeft problemen om de bal te vangen. Nemeček schiet op doel. Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:5

25e minuut.
Albuquerque trapt de bal weg van het doel. Aguico kopt de bal weg. Klungelig pakt Frangueiro de bal. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček verovert de bal door een tackle van achteren. Nemeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:6

27e minuut.
Folan rent richting de bal. Folan passt de bal zonder na te denken. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nemeček passt de bal zonder na te denken. Asilkurt rent richting de bal. Anco probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:7

29e minuut.
Meira probeert naar een medespeler te passen. da Raimunda rent richting de bal. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:8

29e minuut.
da Raimunda rent richting de bal. Nemeček onderschept slim de pass. Albuquerque is nu in balbezit. Nemeček verovert de bal door een tackle van achteren. Nemeček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt passt de bal met de wreef. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:9

31e minuut.
Lavado rent richting de bal. Lavado probeert naar een medespeler te passen. Frangueiro probeert naar een medespeler te passen. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Rasquilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Anco de bal. da Raimunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:10

33e minuut.
Meira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cuba de bal. Anco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček verovert de bal door een tackle van achteren. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:11

36e minuut.
Lavado geeft de bal voor. Daar is Camarinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarinha passt de bal met de wreef. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:12

38e minuut.
Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt passt de bal met de wreef. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. Rasquilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt met een sublieme pass. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:13

44e minuut.
Baev probeert naar een medespeler te passen. Pinedo rent richting de bal. Získal probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel. Rasquilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipas Titans 83%, Raigoon FC 17%.
Taipas Titans - Raigoon FC 0:13

49e minuut.
Pinedo is nu in balbezit. Pinedo geeft een hoge lob. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Rasquilha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:14

50e minuut.
Aguico is nu in balbezit. Nemeček onderschept slim de pass. Anco begaat een overtreding. Nemeček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asilkurt wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:15

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Získal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öksüz geeft een hoge lob. Daar is Nemeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemeček schiet op doel. Rasquilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Albuquerque de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:16

54e minuut.
Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Öksüz geeft een lange en hoge pass. Nemeček kopt de bal weg. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Folan onderschept slim de pass. Folan speelt de bal door. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:17

61e minuut.
Folan is nu in balbezit. Folan met een sublieme pass. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:18

63e minuut.
Öksüz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Śniadecki de bal. Śniadecki geeft een hoge lob. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Baev geeft de bal voor. Anco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baev rent richting de bal. Baev probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt schiet op doel. Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:19

70e minuut.
Folan rent richting de bal. Folan met een sublieme pass. Klungelig pakt Asilkurt de bal. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:20

72e minuut.
Daar is Frangueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Získal bereikt de bal nog maar net als eerste. Získal speelt de bal door. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. Rasquilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:21

75e minuut.
Baev met een snelle inworp. Folan rent richting de bal. Folan geeft de bal voor. Nemeček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:22

75e minuut.
Meira met een sublieme pass. Aguico is nu in balbezit. Aguico passt de bal met de wreef. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha bokst de bal weg. Paal!

80e minuut.
Získal geeft een hoge lob. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft een hoge lob. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:23

87e minuut.
Pinedo probeert naar een medespeler te passen. Sukhomlinov is nu in balbezit. Baev speelt de bal door. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Raigoon FC 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipas Titans 65%, Raigoon FC 35%.
Taipas Titans - Raigoon FC 0:24