Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Salvajes Skorpión FC
ruuuu Tactiek Carpe Diem
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 50.7
solid Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Bakšinskas met een sublieme pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bakšinskas is nu in balbezit. Bakšinskas geeft een lange en hoge pass. Pineda kopt de bal weg. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lagos kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda speelt de bal door. Sajna rent richting de bal. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Kakiouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sajna kan de bal niet met de borst controleren. Sajna geeft de bal voor. Pineda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:1

14e minuut.
Inworp. Bakšinskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Kakiouzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:2

15e minuut.
Bakšinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordehere verovert de bal door een tackle van achteren. Bordehere probeert naar een medespeler te passen. Oryszczak rent richting de bal. Oryszczak haalt uit met een fantastische trap. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bakšinskas passt de bal in één keer door. Sajna is nu in balbezit. Sajna passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cimermanas kopt de bal weg. Lagos geeft een hoge lob. Pineda kopt de bal weg. Sajna rent richting de bal. Sajna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:3

26e minuut.
Lagos speelt de bal door. Castrillón probeert de bal met de borst te controleren. Castrillón passt de bal in één keer door. Sajna is nu in balbezit. Sajna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Anh is nu in balbezit. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal geeft een lange en hoge pass. Pineda springt en kopt de bal. Kakiouzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Oryszczak is nu in balbezit. Castrillón onderschept slim de pass. Castrillón met een sublieme pass. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Kakiouzis bokst de bal weg.

45e minuut.
Castrillón speelt de bal door. Sajna is nu in balbezit. Sajna geeft een hoge lob. Bakšinskas is nu in balbezit. Bakšinskas draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 72%, Skorpión FC 28%.
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:3

48e minuut.
Bakšinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakšinskas passt de bal in één keer door. Canabal is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Castrillón is nu in balbezit. Castrillón geeft een hoge lob. Pineda controleert de bal met de borst. Pineda schiet op doel. Kakiouzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:4

59e minuut.
Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal in één keer door. Sajna is nu in balbezit. Sajna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Castrillón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos speelt de bal door. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bakšinskas rent richting de bal. Bakšinskas met een sublieme pass. Sajna rent richting de bal. Sajna schiet op doel. Kakiouzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:5

75e minuut.
Bakšinskas geeft een lange en hoge pass. Tatulyan controleert de bal met de borst. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ngọc Anh rent richting de bal. Leal is nu in balbezit. Bordehere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Leal kan niet meer verder spelen. Molina komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina geeft de bal voor. Juvakka heeft problemen om de bal te vangen. Sajna rent richting de bal. Sajna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:6

89e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Castrillón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bakšinskas de bal. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 62%, Skorpión FC 38%.
Osos Salvajes - Skorpión FC 0:6