Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31269
fap odi dedi
prva liga Tactiek 3 na 3
51% Balbezit 49%
10% Spel op eigen helft 90%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 51
formidable Schieten very good
very good Passen good
adequate Verdedigen outstanding


3e minuut.
Mrkajić met een sublieme pass. Zibechi rent richting de bal. Zibechi passt de bal zonder na te denken. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. Mrkajić bokst de bal weg. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević schiet op doel. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vasiljević met een sublieme pass. Tosi is nu in balbezit. Zec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zec krijgt een gele kaart. Tosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zibechi komt bij de bal en schiet. Taiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bonkov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mrkajić de bal. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 1:0

9e minuut.
Bonkov speelt de bal door. Klungelig pakt Gürsakal de bal. Vasiljević onderschept slim de pass. Vasiljević geeft een lange en hoge pass. Tosi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 2:0

11e minuut.
Bonkov speelt de bal door. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zec de bal onder controle te krijgen. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Latinović geeft een lange en hoge pass. Predić kopt de bal weg. Velimirović met een sublieme pass. Daar is Tosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Tosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zibechi probeert naar een medespeler te passen. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Zec geeft een lange en hoge pass. Zibechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibechi passt de bal in één keer door. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević schiet op doel. Mrkajić bokst de bal weg. Zec met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosi zal de hoekschop nemen. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević draait met de bal, schiet en ... Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 3:0

23e minuut.
Precel verovert de bal door een tackle van achteren. Precel passt de bal in één keer door. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 4:0

26e minuut.
Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec verovert de bal door een tackle van achteren. Zec passt de bal zonder na te denken. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević draait met de bal, schiet en ... Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 5:0

28e minuut.
Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi draait met de bal, schiet en ... Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 6:0

31e minuut.
Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Zibechi rent richting de bal. Zibechi passt de bal met de wreef. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. Mrkajić bokst de bal weg.

35e minuut.
Szupin heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tosi neemt de hoekschop. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Taiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 7:0

40e minuut.
Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Zibechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zibechi passt de bal zonder na te denken. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal in één keer door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 11%, odi dedi 89%.
fap - odi dedi 8:0

49e minuut.
Zibechi kopt de bal weg. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tosi de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 9:0

51e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Velimirović rent richting de bal. Velimirović passt de bal in één keer door. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Triver komt het veld opgelopen. Vasiljević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tosi krijgt zijn hoofd ertegen. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 10:0

58e minuut.
Cheşnoiu speelt de bal door. Triver is nu in balbezit. Triver passt de bal in één keer door. Daar is Vasiljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domagalski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bonkov onderschept slim de pass. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani passt de bal met de wreef. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 11:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosi zal de hoekschop nemen. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević schiet op doel. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tosi passt de bal zonder na te denken. Ganenco met een sublieme pass. Vasiljević is nu in balbezit. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Taiani met een sublieme pass. Triver rent richting de bal. Triver passt de bal in één keer door. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasiljević zal de hoekschop nemen. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi draait met de bal, schiet en ... Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec verovert de bal door een tackle van achteren. Zec met een sublieme pass. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 12:0

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasiljević zal de hoekschop nemen. Tosi rent richting de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 13:0

87e minuut.
Pokrajac passt de bal zonder na te denken. Vasiljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - odi dedi 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 9%, odi dedi 91%.
fap - odi dedi 14:0