Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park Таћа Јунајтед
non Tactiek 43(linija)3
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
33.3 gemiddelde waardering 54
average Schieten excellent
weak Passen excellent
good Verdedigen good


3e minuut.
Trifunović geeft de bal voor. Karleuša heeft problemen om de bal te vangen. Karleuša met een sublieme pass. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Troicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karleuša onderschept slim de pass. Karleuša met een sublieme pass. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pušonja geeft een hoge lob. Ljajić rent richting de bal. Gutović begaat een overtreding. Gutović krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Saponiero passt de bal in één keer door. Karleuša heeft problemen om de bal te vangen. Karleuša speelt de bal door. Batalo is nu in balbezit. Batalo draait met de bal, schiet en ... Bakiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radeta is nu in balbezit. Radeta draait met de bal, schiet en ... Bakiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mrkaić heeft problemen om de bal te vangen. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mrkaić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gruborovics probeert naar een medespeler te passen. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta verovert de bal door een tackle van achteren. Radeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Таћа Јунајтед 0:1

22e minuut.
Radeta passt de bal zonder na te denken. Karleuša heeft problemen om de bal te vangen. Karleuša speelt de bal door. Batalo is nu in balbezit. Batalo schiet op doel. Bakiu bokst de bal weg.

24e minuut.
Šubarić is nu in balbezit. Saponiero verovert de bal door een tackle van achteren. Saponiero passt de bal met de wreef. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pušonja is nu in balbezit. Pušonja geeft een lange en hoge pass. Gordea kopt de bal weg. Klungelig pakt Batalo de bal. Batalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ðurišić is nu in balbezit. Ðurišić geeft een hoge lob. Šubarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radeta rent richting de bal. Radeta draait met de bal, schiet en ... Bakiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ljajić is nu in balbezit. Ljajić passt de bal met de wreef. Radeta rent richting de bal. Radeta draait met de bal, schiet en ... Bakiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Таћа Јунајтед 0:2

37e minuut.
Ljajić rent richting de bal. Ljajić probeert naar een medespeler te passen. Saponiero speelt de bal door. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 78%, Таћа Јунајтед 22%.
gradski park - Таћа Јунајтед 0:2

46e minuut.
Joveljić komt het veld opgelopen. Makavejev komt het veld opgelopen. Peters komt het veld opgelopen. Zavišić komt het veld opgelopen. Dudić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero passt de bal in één keer door. Karleuša speelt de bal door. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karleuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Karleuša passt de bal in één keer door. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... Zavišić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Таћа Јунајтед 0:3

52e minuut.
Baljak onderschept slim de pass. Ljajić met een sublieme pass. Baljak verovert de bal door een tackle van achteren. Radeta is nu in balbezit. Radeta draait met de bal, schiet en ... Zavišić bokst de bal weg.

58e minuut.
Batalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta is nu in balbezit. Batalo is nu in balbezit. Batalo draait met de bal, schiet en ... Zavišić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Таћа Јунајтед 0:4

59e minuut.
Karleuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Karleuša heeft problemen om de bal te vangen. Karleuša passt de bal in één keer door. Radeta is nu in balbezit. Radeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Dulanović de bal. Saponiero probeert naar een medespeler te passen. Ljajić speelt de bal door. Radeta rent richting de bal. Radeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Таћа Јунајтед 0:5

64e minuut.
Dudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics onderschept slim de pass. Gruborovics geeft een lange en hoge pass. Radeta is nu in balbezit. Radeta schiet op doel. Zavišić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Šubarić probeert de bal aan de voet te houden. Batalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubarić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Batalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrkaić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Saponiero passt de bal zonder na te denken. Karleuša met een sublieme pass. Radeta heeft problemen om de bal te vangen. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ljajić rent richting de bal. Ljajić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ðurišić de bal. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Karleuša met de inworp. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero met een sublieme pass. Batalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalo haalt uit met een fantastische trap. Zavišić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Таћа Јунајтед 0:6

79e minuut.
Trifunović met een sublieme pass. Ljajić rent richting de bal. Makavejev begaat een overtreding. Makavejev krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Saponiero speelt de bal door. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić passt de bal in één keer door. Radeta is nu in balbezit. Radeta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 77%, Таћа Јунајтед 23%.
gradski park - Таћа Јунајтед 0:6