Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Budalodrom
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14400
FK Budale Reunited KOSTADINOVAC
523 Tactiek 433 DIAMOND
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Klungelig pakt Glades de bal. Aksentijević rent richting de bal. Glades maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Glades naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Maturén is nu in balbezit. Šekularac onderschept slim de pass. Marcinkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcinkiewicz krijgt een gele kaart. Šekularac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šatara zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Osada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Maturén de bal. Šekularac rent richting de bal. Šekularac draait met de bal, schiet en ... Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tintor rent richting de bal. Tintor geeft de bal voor. Klungelig pakt Francišković de bal. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 2:0

29e minuut.
Končarević trapt de bal weg. Kladar rent richting de bal. Kladar speelt de bal door. Stemler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tollenaere heeft problemen om de bal te vangen. Tollenaere passt de bal met de wreef. Stemler probeert de bal met de borst te controleren. Tollenaere is nu in balbezit. Tollenaere draait met de bal, schiet en ... Končarević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 50%, KOSTADINOVAC 50%.
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 2:0

46e minuut.
Babarich komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Aksentijević de bal. Kladar probeert naar een medespeler te passen. Krachmarov rent richting de bal. Krachmarov schiet op doel. Končarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 2:1

54e minuut.
Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Šatara probeert naar een medespeler te passen. Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Stemler is nu in balbezit. Stemler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bošnjak probeert naar een medespeler te passen. Aksentijević probeert naar een medespeler te passen. Šatara met een sublieme pass. Francišković rent richting de bal. Francišković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kladar passt de bal met de wreef. Santos met een sublieme pass. Tollenaere is nu in balbezit. Tollenaere schiet op doel. Knežević onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krachmarov zal de hoekschop nemen. Stemler springt en kopt de bal. Končarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 2:2

60e minuut.
Doeltrap. Kunert komt het veld opgelopen. Nascimbeni komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Krmpotić is nu in balbezit. Kunert geeft de bal voor. Stemler rent richting de bal. Stemler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 2:3

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Četojević de bal onder controle te krijgen. Knežević met een sublieme pass. Klungelig pakt Šatara de bal. Stemler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bošnjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bošnjak geeft een lange en hoge pass. Kunert probeert naar een medespeler te passen. Stemler rent richting de bal. Stemler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kladar passt de bal in één keer door. Kunert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunert speelt de bal door. Stemler rent richting de bal. Stemler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Kunert is nu in balbezit. Kunert met een sublieme pass. Stemler is nu in balbezit. Stemler haalt uit met een fantastische trap. Končarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nascimbeni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stemler springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 71%, KOSTADINOVAC 29%.
FK Budale Reunited - KOSTADINOVAC 2:3