Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Gornji Asambair FK Ćelavi Bambus
proba Tactiek 532--
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten average
poor Passen very good
average Verdedigen average


1e minuut.
Ioniţă geeft een lange en hoge pass. Obrenović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iličević. Iličević krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. Janjušević passt de bal in één keer door. Rogač is nu in balbezit. Rogač geeft de bal voor. Goodson krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Stoynov speelt de bal door. Calzarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani verovert de bal door een tackle van achteren. Goodson verovert de bal door een tackle van achteren. Goodson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Naudin geeft de bal voor. Şandru controleert de bal met de borst. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rogač rent richting de bal. Rogač probeert naar een medespeler te passen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Prusak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Obrenović geeft een hoge lob. Ferrer kan de bal niet met de borst controleren. Rogač rent richting de bal. Rogač geeft de bal voor. Janjušević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Calzarossa heeft problemen om de bal te vangen. Rogač kopt de bal weg. Klungelig pakt Ioniţă de bal. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel. Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Obrenović passt de bal in één keer door. Rogač is nu in balbezit. Rogač passt de bal zonder na te denken. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Obrenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogač heeft problemen om de bal te vangen. Rogač geeft een lange en hoge pass. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:1

37e minuut.
Rogač is nu in balbezit. Goodson is nu in balbezit. Şandru onderschept slim de pass. Rogač rent richting de bal. Rogač schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević rent richting de bal. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Goodson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 87%, FK Ćelavi Bambus 13%.
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:2

46e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković geeft een hoge lob. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Goodson maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obrenović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goodson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Obrenović is nu in balbezit. Obrenović passt de bal met de wreef. Janjušević is nu in balbezit. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Isaković rent richting de bal. Calzarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzarossa passt de bal met de wreef. Balabanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Obrenović verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač rent richting de bal. Rogač haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:3

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogač met een snelle inworp. Calzarossa geeft een lange en hoge pass. Janjušević rent richting de bal. Janjušević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:4

84e minuut.
Janjušević passt de bal met de wreef. Rogač rent richting de bal. Rogač geeft een lange en hoge pass. Goodson rent richting de bal. Goodson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 81%, FK Ćelavi Bambus 19%.
FK Gornji Asambair - FK Ćelavi Bambus 0:5