Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hooligans Sparta LE
nova v1.0 Tactiek druga liga
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 9
49.5 gemiddelde waardering 59.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Okoš rent richting de bal. Škorić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Adžić met een snel genomen vrije trap. Okoš springt en kopt de bal. Vučelja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bălţatu met een sublieme pass. Gligorić rent richting de bal. Gligorić geeft de bal voor. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 59%, Sparta LE 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hooligans - Sparta LE 0:0

48e minuut.
Deffke rent richting de bal. Deffke geeft een lange en hoge pass. Solans kopt de bal weg. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Adžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adžić geeft de bal voor. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Vučelja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - Sparta LE 0:1

58e minuut.
Daar is Gligorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solans verovert de bal door een tackle van achteren. Solans geeft de bal voor. Okoš is nu in balbezit. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Vučelja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - Sparta LE 0:2

64e minuut.
Dereniowski passt de bal in één keer door. Predojević is nu in balbezit. Beclea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Beclea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Daar is Macari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macari passt de bal met de wreef. Okoš rent richting de bal. Okoš draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Adžić verovert de bal door een tackle van achteren. Adžić geeft een hoge lob. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu geeft een hoge lob. Okoš is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - Sparta LE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 53%, Sparta LE 47%.
FC Hooligans - Sparta LE 0:3