Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slavoljub RB_Buducnost
352 pravljeno Tactiek o
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Nedović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carino met de inworp. Pilon rent richting de bal. Pilon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikołajczuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - RB_Buducnost 0:1

4e minuut.
Šešlija is nu in balbezit. Šešlija passt de bal zonder na te denken. Tellechéa is nu in balbezit. Tellechéa geeft een hoge lob. Selaković krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pilon is nu in balbezit. Czeski begaat een overtreding. Pilon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikołajczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pilon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tellechéa onderschept slim de pass. Tellechéa met een sublieme pass. Selaković heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nedović geeft de bal voor. Tungsakulmongkol rent richting de bal. Tungsakulmongkol speelt de bal door. Carino is nu in balbezit. Carino geeft een hoge lob. Brazzini bokst de bal weg. Mikołajczuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - RB_Buducnost 0:2

10e minuut.
Carino met een snelle inworp. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo passt de bal in één keer door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Czeski de bal onder controle te krijgen. Pilon is nu in balbezit. Pilon passt de bal met de wreef. Selaković is nu in balbezit. Selaković schiet op doel. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eben is nu in balbezit. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Selaković is nu in balbezit. Selaković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Carino rent richting de bal. Carino geeft een lange en hoge pass. Selaković kopt de bal weg. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kotlarski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tellechéa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pilon onderschept slim de pass. Pilon passt de bal in één keer door. Tungsakulmongkol met een sublieme pass. Selaković is nu in balbezit. Selaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - RB_Buducnost 0:3

27e minuut.
Selaković heeft problemen om de bal te vangen. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija passt de bal in één keer door. Pilon rent richting de bal. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Brazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
McCaul geeft een hoge lob. Carino is nu in balbezit. Carino passt de bal met de wreef. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Di Fronzo geeft een lange en hoge pass. Carino rent richting de bal. Carino passt de bal met de wreef. Pilon heeft problemen om de bal te vangen. Pilon schiet op doel. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk geeft de bal voor. Selaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tiefenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda speelt de bal door. Selaković is nu in balbezit. Pilon rent richting de bal. Pilon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selaković is nu in balbezit. Selaković speelt de bal door. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - RB_Buducnost 0:4

38e minuut.
Tellechéa kopt de bal weg. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk geeft een lange en hoge pass. Selaković rent richting de bal. Selaković draait met de bal, schiet en ... Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk met een sublieme pass. Selaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković haalt uit met een fantastische trap. Brazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešlija onderschept slim de pass. Šešlija passt de bal zonder na te denken. Carino is nu in balbezit. Carino haalt uit met een fantastische trap. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šehović komt het veld opgelopen. Dunjić komt het veld opgelopen. Tellechéa met een snelle inworp. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk passt de bal zonder na te denken. Selaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 77%, RB_Buducnost 23%.
slavoljub - RB_Buducnost 0:4

48e minuut.
Di Fronzo passt de bal met de wreef. Mikołajczuk rent richting de bal. Selaković rent richting de bal. Selaković draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - RB_Buducnost 0:5

50e minuut.
Šehović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graorac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avlijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlijaš geeft een lange en hoge pass. Birnicu bokst de bal weg.

51e minuut.
Selaković rent richting de bal. Selaković passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Brazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Kotlarski probeert de bal aan de voet te houden. Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Graorac rent richting de bal. Di Fronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fronzo passt de bal met de wreef. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kotlarski heeft problemen om de bal te vangen. Šešlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešlija passt de bal met de wreef. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Anzola kopt de bal weg. Tellechéa geeft de bal voor. Daar is Nedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilon is nu in balbezit. Pilon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dunjić is nu in balbezit. McCaul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunjić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunjić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kotlarski de bal. Selaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković haalt uit met een fantastische trap. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pilon probeert naar een medespeler te passen. Selaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk is nu in balbezit. Selaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brazzini trapt de bal weg van het doel. Šehović kopt de bal weg. Šešlija heeft problemen om de bal te vangen. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Šehović met een snelle inworp. Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon verovert de bal door een tackle van achteren. Pilon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković onderschept slim de pass. Selaković passt de bal met de wreef. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Brazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Graorac de bal. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol geeft een hoge lob. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 56%, RB_Buducnost 44%.
slavoljub - RB_Buducnost 0:5