Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12074
ALEXA ЦЗВ
zez 1 Tactiek linija
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 63.2
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Pacaembu verovert de bal door een tackle van achteren. Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirojević met een sublieme pass. Dinkić is nu in balbezit. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dunst kopt de bal weg. Bukvić is nu in balbezit. Bukvić speelt de bal door. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Soto Miranda rent richting de bal. Soto Miranda geeft een hoge lob. Ojalammi is nu in balbezit. Ojalammi geeft een hoge lob. Dinkić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - ЦЗВ 0:1

23e minuut.
Karađorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Karađorđević passt de bal in één keer door. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALEXA - ЦЗВ 1:1

28e minuut.
Pacaembu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dinkić de bal. Dinkić passt de bal met de wreef. Kauer is nu in balbezit. Kauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto Miranda onderschept slim de pass. Dunst maakt een afschuwelijke overtreding. Dunst is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 59%, ЦЗВ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEXA - ЦЗВ 1:1

59e minuut.
Soto Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukvić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bukvić krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bukvić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giuntini komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zirojević geeft de bal voor. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto Miranda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kauer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Arizanović passt de bal zonder na te denken. Karađorđević rent richting de bal. Karađorđević passt de bal zonder na te denken. Słuszka rent richting de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - ЦЗВ 2:1

89e minuut.
Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzè rent richting de bal. Gazzè geeft een lange en hoge pass. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Mijatović komt het veld opgelopen. Jokanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 58%, ЦЗВ 42%.
ALEXA - ЦЗВ 2:1