Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Sapunjara
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23039
FK Lukac-Slaninica FC Blue Angels
lezi jedan Tactiek 3
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 11
51.6 gemiddelde waardering 69.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Barmanakos passt de bal met de wreef. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Guidolin probeert naar een medespeler te passen. Paszek rent richting de bal. Paszek schiet op doel. Žeželj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ražnatić is nu in balbezit. Paszek onderschept slim de pass. Paszek passt de bal in één keer door. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Blue Angels 0:1

19e minuut.
Benayoun kopt de bal weg. Klungelig pakt Grahovac de bal. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin geeft een hoge lob. Paszek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Žeželj met een sublieme pass. Benayoun kopt de bal weg. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek onderschept slim de pass. Paszek draait met de bal, schiet en ... Žeželj bokst de bal weg.

24e minuut.
Barmanakos met een sublieme pass. Stefanović is nu in balbezit. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Blue Angels 0:2

31e minuut.
Anđelković geeft een lange en hoge pass. Laane rent richting de bal. Laane geeft een hoge lob. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Džarić rent richting de bal. Kvist verovert de bal door een tackle van achteren. Kvist passt de bal met de wreef. Laane bereikt de bal nog maar net als eerste. Laane geeft een lange en hoge pass. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paszek is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 65%, FC Blue Angels 35%.
FK Lukac-Slaninica - FC Blue Angels 0:2

57e minuut.
Anđelković bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Benayoun geeft een hoge lob. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Laane geeft een hoge lob. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa onderschept slim de pass. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek haalt uit met een fantastische trap. Žeželj bokst de bal weg.

61e minuut.
Laane rent richting de bal. Laane passt de bal zonder na te denken. Blanuša is nu in balbezit. Laane verovert de bal door een tackle van achteren. Laane geeft een hoge lob. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Srećkov met een snelle inworp. Ražnatić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guidolin. Guidolin krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Laane geeft een lange en hoge pass. Grahovac kopt de bal weg. Guidolin geeft een lange en hoge pass. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmanakos met een snelle inworp. Ražnatić rent richting de bal. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 62%, FC Blue Angels 38%.
FK Lukac-Slaninica - FC Blue Angels 0:2