Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БСК БОРЧА Hilandar
attack Tactiek 1111111
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Cerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podestà onderschept slim de pass. Podestà passt de bal zonder na te denken. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:1

6e minuut.
Thomopoulos geeft een hoge lob. Daar is Marić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podestà rent richting de bal. Podestà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:2

7e minuut.
Amuway rent richting de bal. Amuway geeft een lange en hoge pass. Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà haalt uit met een fantastische trap. Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:3

9e minuut.
Centonze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amuway met de inworp. Baraja Vegas is nu in balbezit. Baraja Vegas passt de bal in één keer door. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Amuway passt de bal zonder na te denken. Thomopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Paciuga begaat een overtreding. Paciuga krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Slanina trapt de bal weg. Baraja Vegas speelt de bal door. Daar is Thomopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomopoulos haalt uit met een fantastische trap. Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:4

16e minuut.
Daar is Amuway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amuway passt de bal in één keer door. Baraja Vegas is nu in balbezit. Baraja Vegas haalt uit met een fantastische trap. Podestà maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vujošević probeert naar een medespeler te passen. Baraja Vegas probeert naar een medespeler te passen. Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà haalt uit met een fantastische trap. Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:5

21e minuut.
Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos passt de bal met de wreef. Amuway bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuway geeft een lange en hoge pass. Podestà springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Kulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraja Vegas met een sublieme pass. Amuway bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuway geeft een lange en hoge pass. Thomopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Paciuga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amuway zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baraja Vegas geeft een hoge lob. Thomopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Slanina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:6

28e minuut.
Thomopoulos rent richting de bal. Klungelig pakt Amuway de bal. Amuway passt de bal in één keer door. Latinović is nu in balbezit. Latinović geeft de bal voor. Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podestà rent richting de bal. Podestà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:7

37e minuut.
Bezdrob onderschept slim de pass. Bezdrob passt de bal met de wreef. Amuway probeert naar een medespeler te passen. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pantelić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szek komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Podestà kopt de bal weg. Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomopoulos onderschept slim de pass. Thomopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:8

40e minuut.
Baraja Vegas onderschept slim de pass. Baraja Vegas geeft een hoge lob. Centonze bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomopoulos onderschept slim de pass. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga geeft de bal voor. Vujošević is nu in balbezit. Vujošević geeft een hoge lob. Thomopoulos geeft een hoge lob. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БСК БОРЧА 74%, Hilandar 26%.
БСК БОРЧА - Hilandar 0:9

46e minuut.
Vještica komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk geeft een lange en hoge pass. Bezdrob is nu in balbezit. Bosančić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosančić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinović geeft de bal voor. Podestà rent richting de bal. Podestà schiet op doel. Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vještica met de inworp. Baraja Vegas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bateman onderschept slim de pass. Bateman passt de bal zonder na te denken. Podestà heeft problemen om de bal te vangen. Podestà draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paciuga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:10

53e minuut.
Vujošević verovert de bal door een tackle van achteren. Vujošević passt de bal met de wreef. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica geeft een lange en hoge pass. Podestà krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:11

67e minuut.
Cerović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podestà rent richting de bal. Marić is nu in balbezit. Podestà verovert de bal door een tackle van achteren. Podestà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popov geeft een lange en hoge pass. Baraja Vegas speelt de bal door. Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà schiet op doel. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vujošević passt de bal zonder na te denken. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica passt de bal met de wreef. Podestà rent richting de bal. Podestà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Hilandar 0:12

80e minuut.
Paciuga verovert de bal door een tackle van achteren. Paciuga geeft een hoge lob. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov geeft een lange en hoge pass. Bosančić maakt een snoekduik en kopt de bal. Simoës bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БСК БОРЧА 56%, Hilandar 44%.
БСК БОРЧА - Hilandar 0:12